Egy szarvas mutatni akar valamit az udvaron — Percekkel később hívták a rendőrséget

Mindig lenyűgöz, ha közelről láthatok egy vadonélő állatot. Szerencsésnek érzem magam, hiszen jávorszarvast és szarvast is láttam már közelről. Ilyen alkalmakkor csak megállok és csöndben maradok, hogy ne ijesszem el őket.
Egy texasi rendőrnek, Kevin Zieschang-nek, és egy  “Uncle Buck”-nak elnevezett szarvasnak nem volt szükséges csendben maradnia, hiszen ez a szarvas egyáltalán nem félt az emberektől, sőt, ő ment hozzájuk segítségért!

Az egész akkor kezdődött, amikor Buck megjelent egy lakott területi udvaron. Úgy tűnt, valami ráragadt agancsára, és szándékosan kereste az emberek segítségét.

A lakók hamar rájöttek, hogy segítségre lesz szükségük, így hívták a rendőrséget.

Kevin Zieschang érkezett a helyszínre, és türelmesen eltávolította Buck agancsáról a törmeléket. Miután végeztek, Buck még egy ideig az udvaron maradt, úgy tűnt, nem sietett sehova.

Kevin megpróbálta ösztönözni, hogy menjen vissza az erdőbe, de úgy látszott, Buck tudta, hogy ezek az emberek kedvesek, és nincs mitől féljen. Egy idő után az erdő fele vette az irányt, és hálásan, hogy megtisztították agancsát, eltűnt az erdőben.

Néhány nappal később, a média felkapta a történetet, így Kevin és a riporterek visszatértek a házhoz, ahol Buck segítséget kért.

Olyan volt, mintha Buck tudta volna, hogy róla beszélnek. Az interjú közepén hirtelen megjelent a szarvas, és odament Kevinhez “köszönni” hálája jeléül.

Nyilvánvaló volt, hogy Buck túl szelíd volt; egyáltalán nem félt az emberektől, és szabadon járkált a szomszédságban. A lakosság attól tartott, hogy elütheti egy autó, így végül egy közeli állatmenedékbe költöztették.

Milyen kedves történet! Hát nem érdekes, hogy az állatok milyen intelligensnek bizonyulnak, újra és újra? Őszintén úgy érzem, hogy Buck tudta pontosan, hogy hova megy, és hogy segítséget fog kapni.

betöltés...