Az édesanya azt hiszi, hogy a kislánya meghalt a tűzben — Amíg rájön, hogy a kutyájuk milyen nagy áldozatot hozott

Az emberek szeretnék az hinni, hogy a kedvencük hűséges hozzájuk, de sok állat nem képes így cselekedni amikor szükséges, ami persze nem az ő hibájuk, hiszen mégis csak állatok.

A kutyák azonban hihetetlenül hűségesek, de kevesen vagyunk, akik ezt élet-halál helyzetben is megtapasztalhatják. Egy család viszont szemtanúja volt ennek a hihetetlen odaadásnak, amikor tűz ütött ki baltimore-i házukban.

Erika Poremski éppen csak a kocsijához ment ki, amikor tűz ütött ki a házban. Egyből berohant, hogy a kislányát, Vivianát kimentse, de a lángok elállták útját! Szerencsére a kutyájuk, Polo is ott volt!

Erika Poremski éppen csak kilépett a házuk elé, amikor tűz ütött ki. Egyből a 8 hónapos kislánya segítségére sietett, de sajnos a tűz útját állta; a szomszédok is sikertelenül próbálkoztak.

Szerencsére a kutya, Polo tudta, hogy baj van, így a kislánnyal maradt. Amikor a tűzoltók megérkeztek a kislányhoz, a kutyát a picin találták, takarva őt, megvédve a lángoktól! 

Viviana testének 19\%-a megégett, de Polo védelmének köszönhetően nem lett nagyobb a sérülés, amekkora lehetett volna! Sajnos Polo nagyon megsérült, és miután a tűzoltók kimentették őket, nem sokkal ezután meghalt! 

Polo hősként halt meg, ezzel megmentve a család legértékesebb tagját! Vivianát még a kórházban kezelik, míg felépül. 

Polo egy igazi hős, aki életét adta, hogy megmentsen egy másikat.

betöltés...