A kisfiú félelmében elbújik, amikor az anyja meg akarja ütni — De nézd meg hogyan reagál a két hűséges kutya

Mindenkinek szüksége van valakire, akire számíthat. Sokan az őrangyalokban hisznek, akik vigyáznak ránk jó és rossz időkben, de mások valami egészen másban hisznek, ami közelebb áll a földhöz.

Sokak számára a kutya tölti be a védelmező szerepét és szívét. Nekik nincs szárnyuk, de nem jelenti azt, hogy négylábú barátaink nem lesznek mindig ott, amikor szükségünk van rájuk.

Amikor az anya felemelte kezét a fiára, a két kutya egyből a kisfiú védelmére kelt. Nem tudták csak úgy nézni, hogy a barátjuk szenvedjen!

Az anya persze sosem bántaná gyermekét, de megakart bizonyosodni arról, hogy a két kutya minden bajban megvédi majd kis gazdáját. Így tesztelte a kutyákat.

Egy este, amikor a fiával és a két kutyával nézték a tévét, levette cipőjét, és elkezdett vele hadonászni, mint ha valami fegyver lenne, és hangosan kiabált fiával. A kutyák erre felriadtak.

A fia boldogan játszotta szerepét; elkezdett sikítani, megjátszva félelmét, és a sarokba húzódott, míg anyja folytatta a fenyegetést a cipőjével. A kutyák nagyon kíváncsiak voltak, hogy mi történik, de amikor az anya elkezdte megjátszani, hogy megüti fiát, akkor minden megváltozott … 

Nézd meg, hogy pontosan mit is tett ez a két kutya a kis barátjukért!

https://youtu.be/BbbPitHA31E

betöltés...