Ennek a hörcsögnek saját Szuper Mario pályája van — És úgy megy végig, mint egy profi

Egy háziállat tartása nagy felelősséggel jár! Mindannyian tudjuk, hogy szükségük van ételre és vízre, de tudtad, hogy még egy kis állatnak is, mint a hörcsög, szüksége van mindennap egy kis testmozgásra?

A megoldás egy boldog hörcsöghöz, ha találsz egy olyan tevékenységet, ami egyesíti a szeretetedet az állat felé, és a te saját szenvedélyedet. Ha jól csinálod, akkor mindkettőtöknek szórakoztató lehet. Kérdezd csak meg ezt a kis szőrcsomót.

A gazdája nagy rajongó az eredeti Super Mario Brothers videójátéknak, így ahelyett, hogy befektessen egy unalmas mókuskerékbe, annál egy sokkal jobbat épített. Mario és Luigi jobb ha vigyáztok ?

Ő itt Homebrew, a hörcsög. Amikor gazdája észrevette, hogy kezd egy kicsit kikerekedni, eldöntötte, hogy ideje a hörcsögnek egy kicsit többet mozogni… tehát elkészítette Homebrew saját ‘edzőtermét’, ami mindkettejük szórakoztatására vált. 

Mint elkötelezett Super Mario Brothers rajongó, úgy gondolta, hogy vicces lenne életre keltenie kedvenc játékát. Napokat töltött az akadálypálya megépítésével.

A pálya jó szórakozás volt mindkettőjüknek; Homebrew alig várta, hogy kipróbálja, de a Mario sapkáért nem volt odáig, amit gazdája készített neki.

Homebrew jobban örült a csőnek, hiszen a hörcsögök szeretnek belemászni mindenféle szűk helyre. Semmit sem szeretnek jobban, mint megpróbálni  beleférni minden kis rejtőzködő helyre. 

A cső csak a kezdet volt Homebrew epikus kalandjának! Amint megunta a csőben rejtőzködést, kidugta fejecskéjét, beleszimatolt a levegőbe és kész volt a többi elem felfedezésére.

Nézd meg a videót, hogy milyen akadályokkal kellett  még szembenéznie ezen a csodálatos pályán.

betöltés...