A kislány egy lóval fotózkodik — Aztán az apa megnézi a képet, és elkapja a nevetés

Egy tökéletesen időzített képet nehéz lencsevégre venni. Képben kell legyél, a megfelelő helyen és időben, amihez türelem és egy kis szerencse is szükséges.

Éppen ezért, egy állatnál sokkal nehezebb a helyzet. Ha mégis sikerül, az csak a véletlen műve, ami még különlegesebbé teszi!

Egy szabadtéri fesztiválon volt ez a kislány, aki egy hatalmas lóval akart fényképet készíteni. Nem fogod elhinni, mit csinált a ló, pont a kép készítésekor!

Mindenki szereti a fesztiválokat: egy egész nap élő zenével, finom ételekkel és a szeretett családdal. Nincs is ennél jobb hétvége! 

Az egyik legfontosabb része bármilyen ünneplésnek, a fényképkészítés. A legtöbb embernek van fotóalbuma, amit mindig szeretünk elővenni, és felidézni emlékeinket. 

Ez a kislány egy fesztiválon volt családjával, amikor meglátott egy clydesdale lovat. Egyből tudta, hogy szeretne egy képet készíteni a lóval, így egy nagy mosollyal a ló elé állt. Ahogyan a ló tett, az valami óriási!

Csak nézz rá! Lehajolt és egy hatalmas mosollyal a kamerába nézett! A lovak nem igazán szeretnek fotózkodni, de ez a ló egyszerűen csak nem tudta kihagyni a lehetőséget. Egy biztos, hogy a kislány élete végéig emlékezni fog erre a képre!

Soha nem tudjuk előre, hogy az állat mit fog csinálni a kamera előtt, és ez a ló bebizonyította.

betöltés...