Túrázók találtak egy dobozt, amire az volt írva, “Lőjetek le” — A szívük összeszorult, amikor meglátták mi van benne

Ha a kutyádnak kölykei születnek, de nem vagy képes eltartani őket, nem tudsz rájuk vigyázni, több lehetőség is van arra, hogy biztonságos helyre kerüljenek. Örökbe adhatod te magad is, vagy beviszed őket egy menhelyre… mindig van megoldás!

Annak ellenére, hogy több megoldás is lehetséges egy ilyen helyzetben, megdöbbentő számú ember mégis úgy dönt, hogy  ott hagyják valahol a kutyákat; némelyik abban reménykedve, hogy rendben lesznek, míg mások képesek egy csipetnyi aggodalom nélkül eldobni állatait!

Az a személy, aki eldobott 6 kölyökkutyát az erdőben, Texasban, sajnos az utóbbi csoportba tartozik. Nem elég, hogy a doboz le volt zárva, és napokig éhezhettek szegények, de ami a dobozra volt írva, az egyenesen sokkoló! Az üzenet így szólt: “Lőjetek le!”

Egy férfi és felesége az erdőben túráztak, amikor belebotlottak egy lezárt dobozba, amire ez volt ráírva: “Lőjetek le” A dobozban 6 girhes, de még életben lévő kölyköt találtak! 

Néhány telefonhívás után, a feleség kapcsolatba került Karen Rene-vel, aki a The Underdog Project szervezetnél önkéntes, akik orvosi ellátást biztosítanak a kóbor és bántalmazott kutyáknak Dallas környékén. Karen egyből a helyszínre ment, és magához vette a beteg kölyköket.

Karen megkönnyebbült, hogy időben magához tudta venni a kutyákat, mivel a hölgy férje egy mohó vadász volt, és sokat kellett győzködje férjét, hogy ne ölje meg szegény kutyákat.

A kezdeti vizsgálatokból kiderült, hogy körülbelül egy hónaposak lehettek. Mindegyikük nagyon alultáplált volt, különböző sérüléseket és betegségeket is találtak náluk; az egyik arcán egy elfertőződött harapás, egy másik farka szinte teljesen átharapva.

Amiért olyan erősek maradtak a káosz ellenére, amin keresztül mentek születésük óta, Karen a Görög Istenek után nevezte el őket: Árész, Apollo, Afrodité, Athéné, Atlas, és a legkisebbet Hérának. Habár már biztonságban voltak, de a java még csak ezután jött…

Három kölyök, Athéné, Afrodité és Árész hamar coccidia (vékonybél parazita) fertőzést kaptak. Sajnos csak Árész élte túl! 

Árész hazament testvéreihez, de miután megjárta a halál kapuját, sokkal visszafogottabb volt, és nem volt olyan izgága, mint előtte.

Karen nagyon elfoglalt volt a kutyákkal, de a két kölyök elvesztését még nem heverte ki, hiszen gondozása alatt még sosem veszített el egy állatot sem! Így még több odaadást és törődést kaptak a kutyák, hogy egészségesek és boldogok maradjanak! 

A kutyusok egyre csak nőttek, és egészségesek voltak; a fiúk nagyon energikusak voltak, és szerettek játszani, míg Héra inkább öleb volt, és szerette az ölelkezést.

Karen lányához, Blakeleigh-hez is nagyon hozzánőttek, aki szklerozis multiplexben szenved, és vak. 

Karen Hérához érzi magát a legközelebb, aki a legkisebb testvérei közül. Hamar észrevették, hogy egyik szemére vak, így ő több odafigyelést kap. 

A kutyusok erősek és egészségesek, így készen állnak arra, hogy egy szerető otthonra találjanak, Karen pedig a többi rászoruló állat nevelésére, hogy ők is megkapják a második esélyüket egy boldog élethez!

betöltés...