Ez a cica, akit elakartak altatni, megmenekült sorsa elől — Majd ide jutott 2 évvel később

Tény, hogy az élet a vadonban nem egyszerű egy bébi állatnak. Ezt mondván, az élet a legtöbb város utcáin sem egy gyerekjáték; mindenhol veszély leselkedik.

A legtöbb állat kemény módon tanulja meg hogyan élje túl a mindennapi veszélyeket, míg más állatoknak minden szükségletét mi emberek biztosítjuk. Különösen a beteg és sérült állatoknál szükséges az emberi beavatkozás!

Gozer, a cica az utcáról lett megmentve, de miután szemfertőzést kapott, gazdája úgy döntött, hogy nem akarja többé a kiscicát! Bevitte egy állatorvos klinikára, és a történetnek, a cica életével együtt vége is lett volna, ha nincsenek azok az igazi állatszerető emberek.

Gozer csak 3 hetes volt, amikor gazdája beadta az állatorvoshoz elaltatásra. Szemfertőzést kapott az utcán, pont mielőtt a gazdájához került, de nem akartak időt és pénzt költeni a kezelésre, ami szükséges lett volna a gyógyuláshoz. 

Miután megvizsgálta az állatorvos, úgy döntött, hogy nem altatja el a cicát. A fertőzés egy olyan dolog, ami könnyen kezelhető, és ez a kis csöppség megérdemli, hogy egy olyan otthonba kerüljön, ahol megadják neki a kellő törődést és szeretetet! 

Reddit a klinikán dolgozott, amikor bevitték Gozert, és egyből beleszeretett, ami fordítva is igaz volt, így elhatározta, hogy örökbe fogadja a cicát, ápolja míg meggyógyul, és egy boldog életet biztosít számára!

2 év telt el az örökbefogadás óta, és azóta sok minden változott! Csak nézz rá mekkorát nőtt! Soha nem gondoltuk volna, hogy az a beteg kiscica egy ilyen gyönyörűséggé fog felnőni. 

Gozer örökbefogadó gazdái azt mondják, hogy minden rendben van vele. Bár, egy kicsit furcsa, vicces grimaszokat vág és szereti a papucsokat ‘megkóstolni’, de mindenkinek meg van a maga furcsa szokása. 

Gozer minden nap megmutat egy-egy vicces grimaszt, és ezekkel a butus arckifejezésekkel egy becenevet is szerzett magának, mint “arc változtató”. Ahogy látjuk is, nem ok nélkül kapta ezt a becenevet.

Gozer egy kíváncsi, szerető macska; minden embert szeret, aki látogatást tesz náluk, és az állatokat is ugyan úgy szereti: macskát, kutyát és a görényeket is. 

Gozer szerencsés volt, hogy egy igazi otthonra talált, és ezért hálás is. Minden egyes dorombolással azt mondja: Köszönöm!

betöltés...