Ez a pár egy vadállat elől szaladt, majd megláttak valami furcsát a fején. Így elindultak az állat felé, és felvették, ami történt…

Dean Hornberger és Samantha Eigenbrod a házuk közelében sétáltak (Clarion County, Pennsylvania, USA) amikor hirtelen megláttak valami figyelemfelkeltőt: egy fekete medvét!

Valami furcsát vettek észre, így megálltak, aztán a medve felé vették az irányt! Hogy miért? Ahogy közelebbről szemügyre vették, látták, hogy szegény medve feje bele volt szorulva egy vödörbe! Később kiderült, hogy már hetek óta a vödör rabságában volt. Nagyon kétségbeesett lehetett!

Dean megpróbálta leszedni a vödröt, de annyira rá volt szorulva, hogy nem sikerült. Egy csapat ember érkezett a medve segítségére, beleértve egy bátor férfit, aki leszorította a medvét a sáros földre, míg a többiek megpróbálták eltávolítani a vödröt!

Nézd meg a videót amit készítettek, teljesen a veszélyes fináléig!

Soha nem gondolták volna, hogy valaha is ilyen közel kerülnek egy medvéhez. Hála Istennek, szántak rá időt, és kockáztattak, hogy segítsenek szegény medvén, ami nem volt könnyű!

Dean és Samantha talán felkészültebbek voltak, hiszen ők maguk vezetnek egy állat menhelyet, a  Happily Ever After Rescue.

Az állataik biztosan jó kezekben vannak. Milyen bátor páros!

betöltés...