A bántalmazó gazdái túletették ezt a kutyát, majd magára hagyták — De nézd meg most, hogy néz ki

A házi kedvenceink tőlünk függnek, ránk támaszkodnak. Biztosítanunk kell nekik elegendő ételt, vizet és testmozgást; valamint rengeteg szeretetet!

A kis kedvenceink szeretnek minket, és a mi felelősségünk, hogy boldogok és egészségesek maradjanak! Talán jó szórakozás néha egy-egy falatot adni ételünkből, de a jó gazda tudja hol van a határ.

Pearl-nek, a Jack Russell-terrier kutyának sajnos nem olyan gazdája volt, aki úgy törődött vele, ahogyan kellett volna! Túltáplálták, és amikor elérte a 36 kilót, egyszerűen csak ott hagyták az út szélén!

Pearl ezelőtt egy energikus és boldog kutya volt, de gyalázatos gazdája hagyta, hogy elérje a 36 kilót, majd otthagyták egy üres parkolóban, az út szélén!

Pearl olyan nehéz volt, hogy megmentőinek egy lepedőt kellett használniuk, amit több ember tartott, hogy szállítani lehessen. Ekkor még úgy gondolták, hogy a legjobb dolog, ha elaltatják.

Pearl még csak 4 éves volt, és az állatorvos azt mondta, hogy a szíve bármikor leállhat. Olyan túlsúlyos volt, hogy fejét sem tudta mozdítani, menni sem tudott!

A túlélés érdekében komoly diétára és mozgásra volt szükség. Állatorvosok és edzők állítottak össze egy fogyókúra programot, amitől hetente fél kilót fogyhat.

De ez nem volt ilyen egyszerű! Pearl rendkívüli súlya komplikációkhoz vezetett! Tüdőgyulladásban szenvedett, így várni kellett, míg felépül, hogy folytathassák az edzéstervet.

Betegség ide vagy oda, Pearl elszánt volt, hogy meggyógyuljon! Vizes és tornalabda segítségével sikerült 19 kilóra lefogyni!

Nem csak az új alakja, de más is kezdett alakulni. Ahogy elkezdett fogyni, úgy lett egyre kíváncsibb, boldogabb, és alig várta, hogy játszhasson.

Miután súlya helyre jött, Pearl-nek sikerült egy szerető családra találni, akik figyelnek az étrendjére, és aktívan tartják őt.

Pearl szinte felismerhetetlen; meg sem közelíti azt az elhízott kinézetű kutyát, aki előtte volt. Az élete teljesen megváltozott, és semmi másra nem volt szükség, csak egy kis törődésre. 

Pearl eredeti gazdája eldobta, mint egy darab szemetet, de a jószívű embereknek köszönhetően kapott egy második esélyt!

betöltés...