A farmer egyedül van és söpri az istállót – most nézd meg, amikor a kedvenc dala jön!

Egy átlagos nap a farmon! Jay Lavery a farmer, éppen sepregeti a szénát a pajtában!.

Aztán hirtelen történik valami. Jay megrázza csípőjét, mozgatja a lábait és földre dobja seprűjét.

Mielőtt még észrevennénk, őrületes táncmozdulatokat produkál, mint Sia a “I Love Cheap Thrills” című számában!

Szerencsére Jay megosztotta videóját a Facebook-on, ahol elmondja, hogy a tánc nem csak arra való, hogy melegen tartsa a pajtában, hanem ez maga a gyógyszere.

15 évvel ezelőtt, volt egy traumás hátsérülése, így most a tánc, jóga és a meditáció az, amit fájdalomcsillapítóként használ gyógyszerek helyett!

“Remélem ez mindenkit inspirál egy kis mozgásra amikor bosszankodunk a fájdalomtól, és mosolyt csal az arcotokra!”

Nos, ez a videó engem biztosan megmosolyogtatott, és tudom, hogy nem vagyok ezzel egyedül!Jay több, mint 100.000 tetszést, 70.000 megosztást és 20.000 hozzászólást kapott!

Nem rossz egy kis szórakozásnak a pajtában!

It's that time of the year for the Lets Move Challenge. Dancing is how I stay warm in the barn and I never know when I'm going to break out into a dance. But what most people don't know is that 15 years ago I had a traumatic back injury that caused me to have several back surgeries including a discectomy and a spinal fusion and never ending back pain. Dancing along with yoga and meditation are my only alternatives to pain medication. So I hope this can inspire anyone to move in spite of pain and I hope this puts a smile on your face for the New Year.

Közzétette: Jay Lavery – 2016. december 30., péntek

betöltés...