Egy elhagyott spániel nem volt hajlandó otthagyni a zacskót az árokban – amikor a kerékpáros kibontotta azt, rájött az elképzelhetetlenre

Ez egy szívszorító történet! Habár hihetetlenül szomorú, de egy fontos üzenetet is hordoz magában! Ha ismersz valakit, aki nem hisz az állatok érzéseiben, kérlek oszd meg ezt a történetet! Remélhetőleg megváltozik a véleménye!

Az incidens Lincolnshire-ben (Anglia) történt, ami biztosan bizonyítja, hogy az állatok ugyan olyan erősen képesek érezni szeretteik iránt, mint mi emberek!

Az anyára és kölykeire egy biciklis, Paul Skinner talált rá, aki szívszaggatónak írta le a helyszínt, ahol a kutya siratta kölykeit!

“A barátommal bicikliztünk, amikor megláttunk valamit az út szélén! Azt hittük egy halott madár, de amikor elmentünk mellette, megmozdult!”

Végül Paul előre hajolt, hogy megnézze mi van a szatyorban!

“A szatyorban 4 halott kiskutya volt! Szörnyű volt!! Az anyának könnyes volt a szeme! El sem tudom képzelni, hogy lehet valaki ilyen embertelen! ” -mondta Paul az English Metrónak. “Egyedül volt a kutya, a szatyor mellett ült és a szatyor tartalmát nyalogatta!”

Paul értesítette a rendőrséget, akik azonnal szóltak egy állatjóléti szervezetnek, és a helyi menedékhelynek! Amikor megérkeztek a helyszínre, megpróbálták a kölyköket újraéleszteni, de sajnos már túl késő volt!

Amikor az állatorvos megvizsgálta a kutyacsaládot, úgy vélekedett, hogy azon a napon születtek, és életben voltak; talán még akkor is, amikor a szatyorba tették őket!

“Nem tudjuk pontosan, hogy halva születtek, vagy a hidegtől pusztultak el!”

A kutya mikrochippelve volt, de sajnos csak a tenyésztőhöz vezetett el!

Az anyát elnevezték Carlynak, akit elvittek egy kutya otthonba!

Közzétettek egy felhívást, miszerint a lakosság segítségét kérik, bárki aki felismeri a kutyát vagy bármilyen információval tud szolgálni! Reméljük megtalálják azt, aki ezt tette, és megkapja büntetését!

Örülök, hogy Carlyt megmentették, de bárcsak a kicsik is megmenekültek volna! Az anya nem hagyta őket még akkor sem, amikor már nem éltek! Ez megmutatja, hogy egy anyakutya szeretete is lehet olyan erős, mint az emberé!

betöltés...