Miután a férfi meghal, a lánya veszi magához a kutyáját! Ezután szörnyű dolog derült ki!

Ember és állat között olyan kötődés alakulhat ki, ami megmagyarázhatatlan! Biztosra vehetjük, hogy a legtöbb ember mindent megtenne kedvencéért, és ugyan úgy fordítva is – bármi áron!

KingKizer nemrégen megosztott az Imgur-on egy történetet az apjáról, aki meghalt egy éve, és az apja kutyájáról, Maxról! Nézd meg miken ment keresztül az árván maradt kutya!

KingKizer édesapja körülbelül 3 éve fogadta örökbe a 4 hónapos Max-ot! (Kalifornia)

Sajnos KingKizer édesapja meghalt, így a családnak kellett Max sorsa felett dönteni!

KingKizer testvére tűnt a legmegfelelőbbnek, aki katonai veterán és ex-állatorvos technikus! A Katrina Hurrikán ideje alatt rengeteg kóbor kutyát és macskát mentett meg!

Az édesapja halálakor Oregon-ban tartózkodott, így azonnal elvezetett Kaliforniába Max-ot felvenni, majd magával vitte Austin-ba (Texas)!

Egyből elvitték Max-ot állatorvoshoz egy rutinvizsgálatra! A vérvételből kiderült, hogy súlyos májzsugorodásban szenved!

Ekkor Max még csak 2 és fél éves volt!

Mindent megtettek, amit csak lehetett! Az orvosi költség 15.000 dollár volt, de a család nem nagy összegként fogta fel, hiszen Max rövid időn belül a család tagjává vált!

 

Minden családi összejövetelt együtt töltöttek, és nagyon élvezte a többi kedvenc társaságát is!

Sajnos 3 és fél éves korában egy újabb vérvétel kimutatta, hogy már nem sok van neki hátra!

KingKizer így írt Imgur oldalán: ” Sajnos a véreredmény azt mutatja, talán már a hónap végét sem éli meg! Remélem minél tovább velünk marad, persze amíg nincs fájdalma! Legalább a testvérem tudott Max-nak nyújtani egy boldog, szertő családot! Egy utolsó szívesség édesapánknak! “

betöltés...