Egy férfi túlélőket keres az árvíz idején, de aztán észrevesz valamit a bokorban!

A Sandy hurrikán óta (2012) Amerikában a Louisiana-i árvíz volt az egyik legszörnyűbb természeti katasztrófa 2016-ban! Otthonok ezrei voltak megrongálódva vagy teljesen megsemmisülve; legalább 30.000 embert kellett evakuálni és 13 halott is volt! Ennek eredményeképpen a helyi állatmenhely tele volt otthontalan állatokkal!

Ezért egy helyi férfi elhatározta, hogy csónakjával körülnéz a Baton Rouge környékén, abban az esetben ha valaki segítségre szorulna, legyen az ember vagy állat!

Egyszer csak észrevett valamit, ami egy bokorban remegett … de nem gondolta volna mi rejlik a bokrok közt!

2016 augusztusában, erre a szörnyűségre ébredt Josh Pettit! A rengeteg esőzés elárasztotta az egész területet, emberek ezreit kényszerítve otthonuk elhagyására! Josh egyből a szomszédok segítségére indult csónakjával!

Nemsokára észrevett valamit a bokrok között … egy szempárt! Amikor közelebb ért, egy szomorú arcocskát fedezett fel; egy teljesen átázott kutyust, aki szinte már alig tudta magát a víz felett tartani!

Josh szerencsére biztonságban a csónakba emelte a kutyát, aki végre biztonságban érezhette magát! A kutyát Sadie-nek hívták!

Hihetetlen módon, a következő ember, akit Josh megmentett, egy állatorvos volt, aki beleegyezett, hogy Sadie-t magához veszi, míg a gazdáját meg nem találják! Később aztán Sadie visszakerült gazdájához!

betöltés...