Az ápolók megdöbbentek, hogy mi ugrott ennek a haldokló nőnek az ölébe – mindannyian megsiratták!

A 49 éves brazil származású Rejane Chili megtudta, hogy daganatos beteg! Sajnos már előrehaladott szakaszban volt! Már több hete a kórházban volt, mikor egy diagnózis után, sajnos kiderült, hogy nem mehet haza! Családja és barátai rendszeresen látogatták, de egy különleges barát hiányzott!

Rejane-nek volt egy kutyája, Ritchie, aki már kölyök kora óta vele volt, és úgy szerették mint egy családtagot! Szörnyű érzés volt távol lenni tőle! Mivel Rejane haldoklott, úgy döntöttek, engedélyt kérnek, hogy szeretett kutyája bejöhessen látogatni! Sajnos az állatok szigorúan tiltottak a kórházon belül!

A nő állapota egyre romlott! Az orvosok tudták, hogy nem sok van neki hátra az életéből, így arra döntöttek, hogy muszáj kivételt tenni ebben az esetben! Szóltak a családjának, és a fia vitte be Ritchie-t a kórházba!

Amikor megérkeztek, bevezették őket egy speciális szobába, amit kifejezetten nekik készítettek elő! Amikor Ritchie meglátta gazdáját, nem tudták vissza tartani; egyből oda rohant az ágyához, és boldogan üdvözölte legjobb barátját!

A családtagok megörökítették ezt a boldog, megható pillanatot:

https://www.youtube.com/watch?v=gZfqTfONFUc

Milyen nagyszerű dolog, hogy eltudtak búcsúzni egymástól! Láthatólag a világot jelentette mindkettőjüknek!

betöltés...