Ezt a kölyökkutyát a szemétbe dobták, mert mellső lábak nélkül született – Aztán két hős meghallotta a sírását és rögtön cselekedtek

Minden állat megérdemli a jó bánásmódot, mindegy hogy néznek ki! Cupid-nak jól végződött a története, ehhez talán hozzásegített a szív alakú orra is!      

“A neve több értelemben is helyénvaló!” nyilatkozta Joan Znidarec, a  The Dog Rescuers Inc. elnöke a The Dodo- nak! ” Nem csak, hogy szív alakú az orra, de egy pillanat alatt meghódítja mindenki szívét!”

Ez a 7 hetes kölyökkutya mellső lábak nélkül született! De ahelyett, hogy több odafigyelést kapott volna, gazdái beletették egy zsákba és kidobták a szemétbe!

Szinte elképzelhetetlen, hogy valaki ilyet tegyen egy kiskutyával, de szerencsére ez a történet jól végződött néhány hősnek köszönhetően!

Mindig fáj a lelkemnek, amikor gyötrődni látok egy állatot, legyen az egy kis egér, vagy egy nagy elefánt!

Ebben az esetben egy 7 hetes kölyökkutya, akit a szemetesbe raktak! (Torontó) A neve Cupid és mellső lábak nélkül született! Két nő valahogy meghallotta sírását a szemetesből!

Egyből hívták az állatmentőket, akik azonnal elvitték a menhelyre, ahol aztán megkapott minden szeretetet és törődést, amit nagyon is megérdemelt!

“Nagyon vicces kutyus, pimasz és élénk!” Mondta a szervezet elnöke, Joan Znidarec!

Feltettek egy hirdetést, annak reményében, hogy találnak neki egy szerető otthont! Szerencsére nem kellett sokáig várni, míg megtalálták a tökéletes családot!

Annak ellenére, hogy túlélte az egyik legszörnyűbb dolgot, amin egy állat keresztül mehet, Cupid-nak megvannak a maga mindennapi kihívásai a hiányzó lábai miatt!

” Amikor kimegyünk, hogy a dolgát elvégezze, meg kell emeljük! Vannak napok amikor elég nagy kihívás, de minden nappal könnyebb!”

Cupid élete kezd alakulni és könnyebb lenni, amit a műlábaknak köszönhet! Így a múltját maga mögött tudhatja, és egy jobb, boldogabb jövő fele tekinthet!

“Jövőhéten felszerelik neki a lábakat! A mintát már levették és megformázták! Ez egy nagyszerű cég torontóban, ahol kifejezetten kutyáknak készítenek műlábakat és más segédeszközöket!”

Addig is az új családtagok mennek hozzá, és viszik mindenfele!

betöltés...