Ennek a hajléktalannak 2 hónap van hátra az életéből – minden vágya, hogy a kutyáját örökbe fogadják!

Egy kifejezetten hideg napon, Jenine-Lacette DShazer észrevett egy férfit a járdan összekuporodva ülve, öleben egy kicsi fehér kutyával! (Fresno, California )

Egyből megsajnálva őket, Jenine-Lacette visszament a kocsijához, ahonnan előszedett egy pokrócot, macskaeledelt és egy vécépapírt, és odavitte a hajléktalannak!

A férfi nagyon hálás volt, és miután megköszönte az adományt, bemutatkozott! Clifford James-nek hívják, 60 éves, kutyája pedig Baby névre hallgat!

Jenine-Lacette olyan dolgokat tudott meg a férfiról, ami nagyon szíven ütötte…

Így találta Clifford James-t és kutyáját, Baby-t múlt hónapban: összebújva, hogy melegen tartsák egymást!

Amikor elkezdtek beszélgetni, kiderült a szörnyű igazság: Cliff farmon dolgozott és szerelőbolt tulajdonos volt! Munkáját elvesztette, miután munkaképtelenné vált egy szívműtét és légcsőmetszés utáni komplikációk miatt 2006-ban!

Nem elég, hogy hajléktalan, de daganatos beteg is volt, és ami a legrosszabb, hogy csak néhány hét volt hátra az életből! Egyetlen kívánsága volt csak, hogy valaki örökbe fogadja a kutyáját!

Jenine-Lacette segítségével lehetővé vált, hogy egy motelban megszállhasson, így melegben és biztonságban volt!

Ezután már csak Baby-nek kellett otthont találni! Cliff, aki egy tehetséges gitáros is, így beszelt kutyájáról egy a Fresno Bee által készített interjúban: “Baby a mindenem, a legjobb barátom! Megvéd mindentől, és én is megvédem őt! ” Azt is elárulta, hogy annak idején megmentette a kutyát egy férfitól, aki ütötte!

Miután a daganat elterjedt az agyában is, Cliff tudta, hogy találnia kell Baby-nek egy otthont, mielőtt túl késő! Jenine-Lacette és más segítőkész emberek segítségével ez sikerült is!

Végül Stephanie Walker és családja adoptálta, ahol szeretni fogják és még pajtások is várnak rá, akikkel játszhat és felnőhet, hiszen a családnak több kutyája is van!

Sajnos Cliff már nem sokáig lesz ezen a világon, de nagyon hálás, hogy annyira imádott kutyája egy szerető otthonra talált! Ez több, mint amire számított!

betöltés...