Ez a kegyetlen nő elhanyagolta és elhagyta kutyáját! Nézd meg milyen “különös” büntetést kapott!

Michael Cicconetti Ohio-i bíró híres arról, hogy eléggé szokatlan, furcsa büntetést szab ki az embereknek! Mindegyik tökéletesen indokolt, és a szándék világos! Az ítéletek egyszerűen csak nem mindennapiak!

Amikor a nő, aki bűnös volt állatkínzásért, besétált a tárgyalóterembe, Cicconetti bíró pontosan tudta, hogy hogyan szeretné megbüntetni a nőt!

Alyssa Morrow magára hagyta kutyáját, Moose-t, aki egy hétig a mocskos házban volt felügyelet nélkül! A kutya félénkké vált és megrémült, miután rájött, hogy magára hagyták, így hívták a rendőrséget, akik végül kiszabadították a kutyát! Alyssa nemtörődése miatt megvádolták állatkínzásért!

Nem elég, hogy otthagyta a kutyát, szinte meghalni, de maga az élete is szörnyű volt azzal a nővel! Alyssa közismert felhalmozó volt, a háza lakhatatlan volt mindenki számára!

Cicconetti bíró azt akarta, hogy Alyssa is érezze azt, ahogy Moose érzett egész életében!

Alyssa-t bűnösnek ítélték el állatkínzásért, és 90 napot kellett volna börtönbe mennie! De Cicconetti bírónak más ötlete volt!

Miután elhangzott az indoklás, a bíró ismertette a furcsa büntetést!

“ Talán kaphatna egy kis ízelítőt…Azt akarom, hogy úgy éljen mint Moose! Elrendelem, hogy a megyei szemétlerakónál találják meg önnek a legbüdösebb helyet, ahol 8 órán keresztül kell ülnie és gondolkodnia, vajon mit érezhetett a kutyája! Ha hány, akkor hány! ”

Alyssa kényszerítve volt arra, hogy úgy éljen mint a kutya, vagy 90 nap a börtönben! Hezitálás nélkül a szeméttelepet választotta!

Alyssa megérkezett a szeméttelepre letölteni büntetését! Tulajdonképpen még hálás is volt a lehetőségért!

“ Egyáltalán nem gondoltam, hogy ide kerülök, de jobb mint a börtön, így nem panaszkodom! ”

A lerakásnál ülve, Alyssa arra volt kényszerítve, hogy gondolkodjon el azon, vajon hogy érezhetett szegény kutya!

Amikor Cicconetti bíró furcsa ítéleteiről érdeklődtünk, ezt a választ kaptuk! ” Azt akarja elérni, hogy a kis szabály sértésekből komolyabb bűncselekmény ne történjen! ”

“ Kis dolgokkal kezdődik, majd egyre nagyobb lesz! Tehát a cél az lenne, hogy megállítsuk vagy megelőzzük ezt! Börtönbe kerülnek, ahol még ügyesebb bűnözőkké válnak, és így még nagyobb bűncselekményt követnek el! ” 

Ha minden bíró olyan lenne mint Ciconnetti, talán kevesebb rab lenne a börtönökbe!

Habár Moose kibírta ezt a szörnyű életet, jelenleg adoptálásra vár, egy szerető család reményében!

Alyssa soha nem felejti el a szeméttelepen töltött időt! Reméljük ezután kétszer is meggondolja mielőtt még egyszer elhanyagol egy állatot!

Nézzétek meg a videót!

betöltés...