Rendőrök találtak rá Henry-re, aki egy 20kg-os tumort hordott a hasán! Nézd meg mi történt vele!

Egy májusi nap a Newport Beach-i rendőrség talált egy egyedül sétáló aranyszőrű vizslát! Úgy gondolták kóbor, vagy éppen egy elveszett kutya, így odamentek hozzá és egy óriási meglepetés várta őket!

Szegény kutyának egy óriási tumor akadályozta járását, szinte a földre húzta, olyan nagy súlya volt!

Megmentői egyből elvitték a Newport Beach-i állatkórházba, hogy többet megtudjanak a tumorról, és hogy egyáltalán el távolítható-e! Kiderült, hogy a tumor 20 kg, majdnem a kutya testsúlya, és nem voltak biztosak, hogy túl élné-e a műtétet!

Végül találtak egy szakértőt, aki elvállalta Henry-t! Adományokból sikerült kifizetni a műtétet és a velejáró összes költséget!

“ A legtöbb állatorvos, akit megkérdeztünk és részt vett Henry gyógyításában, még sosem láttak ekkora tumort! ” Valerie Schomburg így beszélt a műtétről! ” Annyi sok szeretet és élet van benne, hogy adni akartunk még egy esélyt! ”

Henry körülbelül 7-8 éves! A rendőrség elkezdte keresni gazdáját, hogy vádat tudjanak emelni kegyetlenség és veszélyes elhanyagoltság miatt!

Sherri Haughton-t végül megtalálták és elítélték! Henry nevelőszülőkhöz került, és várja, hogy örökbe fogadják! Egy kis hőssé vált a közösségben, bizonyítván, hogy minden kutya megérdemli a  törődést és időt! Henry erősebb és egészségesebb mint valaha, és hosszú élete lesz egy szerető családban!

Nézd meg Henry történetét!

betöltés...