A kutya szomorúan ült a koporsó mellett! A gyászolók megdöbbentek, ami ezután történt!

betöltés...

A kutya szomorúan leült a koporsó mellé! A gyászolók meglepődtek ami ezután történt!

A 79 éves Mehmet Ilhan egy hosszú betegség után elhunyt! Az egész családja gyászolta, bele értve kutyáját, Cesur-t! Cesur a leghűségesebb társa volt Mehmet-nek hosszú éveken keresztül, és meg volt köztük az az erős, bizalmas kapcsolat! Amikor az idős ember kórházba került nem sokkal halála előtt, a kutya egyszerűen nem evett!

Cesur vezette a felvonulást, ahogy Mehmet koporsóját vitték a sírhoz! Az egész temetési szertartás  alatt a kutya nem mozdult a koporsó mellől; szomorúan lógatva fejét! A jelenlévőket nagyon megviselte ez a búslakodó kutya!

Mehmet fia, Ali vitte haza magával Cesur-t, de amikor reggelente elment dolgozni, a kutya egyből ki rohant az ajtón és eltűnt! Egy nap Ali úgy döntött, hogy követi a kutyát, és megdöbbent azon amit látott: ez az édes  kutya egyenesen a temetőbe ment, és régi gazdája sírja mellé feküdt!

” Emberek, akik a temetőbe dolgoznak, azt mondják, hogy reggelente az az első, hogy a kutya meglátogatja az apám sírját!

Egy hűséges kutya nem tudja egyhamar túltenni magát a gazdája elvesztésén! Szerencsére Ali-éknál otthonra talált, ahol mindenkinek hiányzik Mehmet, így nagyon is jól tudják min megy keresztül a kutya! Ebben a nehéz időszakban támogatják egymást, így talán könnyeben átvészelik ezt a nehéz időszakot!

betöltés...