Ezek az állatok először ízlelik meg a szabadság ízét – Megható VIDEÓ!

Az állatok, ugyanúgy, mint mi emberek szabadságra születtek. Ha szabadságunk korlátozva van, hosszú ideig be vagyunk zárva valahová, a jellemünk, és az egész személyiségünk sérülhet. Az állatok is megérdemlik a szabadságot, ne zárjuk őket ketrece, ne verjük láncra, és ne kényszerítsük őket arra, hogy a természetestől eltérő közegben kelljen éljenek.

Az alábbi videóban olyan állatokat láthatunk, akik eddig egy ketrecben, egy állatkertben, vagy laboratóriumi körülmények közé zárva éltek. Egészen eddig a pillanatig. A felvétel akkor készült, amikor először engedték ki őket.

Megható, hogyan reagálnak a szabadság érzésére. Egyesek közülük kissé félve jönnek ki a számukra teljesen idegen, új ingerekkel teli világba. Úgy gondolnánk, hogy egy nyuszi minden vágya az, hogy a friss zöld fűben ugráljon, azonban egy olyan tapsifüles, aki eddig egy laboratóriumban élt, nem nagyon tudja, hogy mit kezdjen a szabadságával.

Nagyon megható, amikor az eddig teljes elzártságban élő majmok szabadulásuk pillanatában, átölelik egymást, és felnéznek a kék égre.

Láthatjuk, mennyire érző lények az állatok, szeressük, és tiszteljük őket! Soha ne tartsunk bezárva egyetlen állatot sem!

via

betöltés...