Egy nő szenvedett a csúfolódástól az iskolában. Ma az a tulajdonsága, amin mindenki nevetett, híressé tette

Ia Östergren egy svéd modell, aki meglepően hosszú lábakkal rendelkezik. Manapság már több ezer csodálója van, de régen szégyellte magát a saját szokatlan fizikumáért, és rút kiskacsának nevezte magát. Ennek a modellnek a története bizonyítja, hogy szépségünk önmagunk szeretetével kezdődik, és csak mi tudjuk eldönteni, hogy sajátosságainkat hibáknak vagy előnyöknek kell-e tekinteni.

Az alábbiakban szeretnénk megosztani veled Ia történetét!

A nő magassága 178 cm, de a lába 107 cm. Ez az aránytalanság segít Ia-nak nagyon lenyűgözőnek és egyedinek tűnni.

Ha megnézed a gyönyörű és leleplező fényképeket a modell Instagram oldalán, nehéz elképzelni, hogy valaha is utálta vékony testét és hosszú lábait, és hogy osztálytársai csúfolták őt az iskolában.

Miután hosszú ideig harcolt a depresszióval, Ia úgy döntött, hogy elkezdi az edzést és a testépítő edzéseket, hogy magabiztosabb legyen.

Megosztotta az eredményeit a közösségi médiában. Leendő férje, egy híres svéd testépítő, Torbjorn Ostergren észrevette egyik posztját. Torbjorn támogatását fejezte ki és bátorította, hogy higgyen önmagában. 2014-ben házasodtak össze.

A siker gyorsan jött, de Ia nem hagyta abba a fitnesz edzéseket. Sőt, minden nap edz, és folyamatosan fényképeket tesz fel edzéseiről az Instagramra.

Ma ő az egyik legnépszerűbb svéd fitneszmodell és női testépítő.

Ia Ostergren története kiváló példája az elszántságnak és az önbizalomnak. Semmi furcsa nincs abban a tényben, hogy manapság a modell sok olyan embert inspirál, akik éppen elindultak a változás felé vezető úton.

Valójában Ia-t a férje inspirálta, aki nemcsak hű partnerévé vált az életben, hanem oktatóvá is. A párnak 2 gyermeke van. Torbjorn és Ia támogatják egymást és megtanítják gyermekeiknek, hogy az önbizalom segíthet nekik önmaguk legjobb verzióivá válni.

Megihletett Ia története? Oszd meg velünk véleményedet kommentben!

betöltés...