20 ember, akik inkább a „Csak csináld” mottó szellemében élnek, mintsem folyton nyafognának

betöltés...

A célok elérése nem olyan egyszerű, mint ahogy a filmekben látjuk. Néha annak érdekében, hogy megkapjuk azt, amit akarunk, hatalmas erőfeszítéseket kell tennünk. A jó hír az, hogy minél nehezebb számunkra egy célt elérni, annál erősebb a boldogság érzése miután elértük.

Minden év végén sokan gondolkodunk azon, mit fogunk tenni a következő évben, és milyen célokat fogunk elérni. Arra buzdítunk, hogy tűzz ki új célokat ezen emberek történeteinek köszönhetően, akiknek minden ellenére sikerült megvalósítaniuk álmaikat.

„Miután elköltöztem az oltás ellenes szüleimtől, ma elmentem, hogy beadassam az első oltásomat. Jobb később, mint soha!”

„Ebben az évben megvettem az első házamat, összeházasodtam a 9 éve legjobb barátommal, és 12 nappal ezelőtt anya lettem. Mivel egész életemben depresszióban szenvedtem, soha nem számítottam arra, hogy egyszer ilyen boldog és szeretett leszek.”

Játéktervezőként nincs jobb érzés, mint amikor először látod a játékodat egy üzlet polcán.

„Kanadából egészen Los Angelesbe repültem és megnyertem az első díjamat egy rövid filmért, amelyet én írtam és rendeztem. Ez nem sok, de nekem rengeteget jelent.”

„Ma elértem azt a célt, amit majdnem 13 évvel ezelőtt tűztem ki. A családom mindkét ágán az első generáció vagyok, aki egyetemre jár, és ma hivatalosan orvos leszek!”

“Egy évvel ezelőtt elkészítettem ezt a 178 cm-es lombház teknős festményt, a múlt héten pedig megkaptam a kulcsokat a saját művészeti stúdiómhoz.”

“Ma legyőztem a rákot! Utolsó kemoterápia.”

„37 éves koromig az életem kudarcok hosszú sorozata volt. A múlt héten azonban 600 ember előtt léptem színpadra, hogy inspiráló beszédet mondjak Kanada legnagyobb nyilvános beszédversenyén… és én NYERTEM! ”

„Beköltözöm az első lakásomba. Nagyon izgatott vagyok!”

„Ma lefutottam egy 1,6 km-es versenyt! Krónikusan kimerült, depressziós, autista önmagam az egész versenyt lefutotta! Nagyon sokat fejlődtem, és nagyon boldog vagyok!”

„Szerencsés fickó vagyok. A lányom annyira keményen dolgozott ezen a karácsonyfán. Ez lesz az első karácsony az új házunkban együtt.”

“Most fejeztem be ezt a kézzel készített gitár fogólap gyűrűt!”

“Egy felékszerezett mohikánként kezdem meg a 16. és egyben utolsó kemoterápiámat.”

„Egy hónapja vettem meg az első lakásomat, és már kezdem otthon érezni magam. Nagyon sok munka volt és hosszú ideig tartott, de végre itt vagyok.”

“Ma részt vettem életem első 5 kilométeres versenyén! Ez óriási eredmény számomra, mivel az elmúlt 6 évben dolgoztam a súlyomon (21 kilót leadtam!), Egészségesebbé és formásabbá váltam. Soha nem gondoltam, hogy 30 másodpercnél tovább tudok futni, legkevésbé arra, hogy teljesítek egy 5 kilométeres versenyt.”

“Most fejeztem be egy 2,5 éves biokémikus mérnök szerződést Franciaországban, egy hónapot töltöttem a szülővárosomban, Spanyolországban, és decemberben megkezdem doktorátusomat Brüsszelben. 27 évesen úgy érzem, hogy végre átveszem az irányítást az életemben.”

“Vettem egy házat. Miután évekig nem volt udvarunk, a kutyáknak most egy hektárjuk van arra, hogy kifárasszák magukat benne. Nagyon jó érzés, hogy jó nekik.”

“Több mint 10 év kemény munka, és végre megkaptam a kapitány igazolványomat.”

„69,5 éves vagyok. Leadtam 63,5 kilót. A masszázsterapeutám azt mondta nekem, hogy szép testem van. Boldoggá tett!”

Ez a lány 3 aranyérmet nyert szülővárosában a 400, 500 és 800 méteres versenyeken. A saját készítésű „Nike cipőjében” futott.

Van olyan eredményed, amelyet készen állsz megosztani a világgal? Mit szeretnél elérni a következő évben? Örülnénk, ha megírnád a hozzászólásokban!

betöltés...