Társai mindennap piszkálták külseje miatt, aztán egy nap leesett az álluk

Brenne Mendoza egy 14 éves Californiai lány, aki egy nagyon ritka arc deformitással született, az úgynevezett Goldenhar szindrómával.  Az ő állapota miatt az osztálytársai mindennap piszkálták őt az iskolában. Sokat küzdött a zaklatásokkal, amíg elért a 8. osztályig.  Azt gondolta, hogy ha kijárja az általános iskolát megváltozik minden, és élhet nyugalomban. Sajnos tévedett, a trollok a közösségi médián keresztül bántották, gúnyolták és különböző vicces oldalakat hoztak létre , amik őt figurázták ki.
” Úgy éreztem magam,  hogy reménytelen az életem, és nincs semmi okom rá, hogy tovább éljek. Szóval én küldtem a barátaimnak egy sms-t mondván : ” Sajnálom, viszlát, tudom hogy nem érdekel ez titeket ”  mondta Breanna.

Breabba anyja nem bírta tovább, hogy piszkálják őt, ezért egy közeli államba költöztette az egész családot, ahol felfigyelt rájuk egy helyi fotós- aki hallotta a történetét és nagyon megérintette a dolog.
Csak egy különleges dolgot akartam csinálni a kislánynak, ami támogatja őt – mondta a fotós

Marshall ismert volt a fotós szakmában, ezáltal elég hamar szerzett profi sminkeseket, profi fodrászt, és a kislány életében először a középpontban érezhette magát.
Nyilván ezzel a fotózással nem változtatom meg az egész életét, de csak ha arra a napra elfeledtetem vele a gondjait, már megérte nekem.

Breanna nem  ismert magára, amikor kész lett és a tükörbe tekintett. ” Ó Istennem, szóhoz sem jutok, imádom – mondta .

A szülei szerint nagyon jó hatással volt rá ez fotózás, mert újra életet lehet az elkeseredett lányba, és rájött hogy senki véleménye nem számít, amíg ő boldog.

Ez egy olyan történet, amit mindenkinek elkéne olvasnia, aki valaha bántott valaki a külseje miatt, és csak egy dolgot mondok, gondolj bele, hogy mi lenne ha te néznél úgy ki, ahogy  az akit bántasz, neked hogy esne ?!!

betöltés...