Így változtatja meg az anyaság a nők testét – megható előtte-utána képek!

A terhesség a nők életének talán legszebb időszaka. Testünk hihetetlen változásokon megy keresztül mind kívül, mind belül. A várakozásnak, az új családtag eljövetelének előkészítése bizony sok izgalmas, megható és gyönyörű pillanatot hoz az őket átélőknek. A leendő édesanyák pocakjának növekedése pedig a legmeghatóbb és legszívesebben fotózott momentuma a 9 hónapnak.

Az a bizonyos 9 hónap, mely a nőknek megadatik, miközben egy új életet óvnak és hordanak a szívük alatt, a világ egyik legszebb és legnagyobb csodája.

Napjainkban egyre többen készíttetnek magukról és életük meghatározó időszakáról fotósorozatot, mely akár hónapokon keresztül is készülhet.

Így a várandós kismamák körében is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a test átalakulásának, az új élet fejlődésének ilyen formán történő megörökítése.

Ennek a trendnek az egyik látványos vonulata az “előtte-utána” képek készítése, mely sokszor már majdhogynem (vagy épp tényleg) unalmasak.

A következő fotókon leendő kismamák, várandós hölgyek kaphatnak ihletet ahhoz, hogy milyen képeken érdemes megörökíteni ezt a csodát. Olykor vicces, humoros, vagy épp megható és ötletes képeket válogattunk össze nektek a Boredpanda segítségével.

.

.

.

betöltés...