Ezzel az egyszerű és zseniális ötlettel könnyen megszabadulhatsz az egerektől és a patkányoktól

Bár az emberek nagy része az egerek és patkányok láttán egyenesen kifutna a világból, legtöbben azért mégsem szeretnénk meggyilkolni őket. De valahogy mégis meg kell szabadulni tőlük.

Az alábbi videó megmutatja, hogyan készíts csapdát a nem kívánt vendégeknek, egyszerű módon, papírból.
Ennek a módszernek a segítségével könnyen csapdába csalhatod az állatot és megszabadulhatsz tőle, anélkül, hogy elpusztítanád.

Mit szólsz hozzá, kipróbálod?

A csapda elkészítéséhez szükséged lesz papírlapra, ragasztószalagra, papírragasztóra, csalira és egy szemetestartályra.

Így készítsd el:

– Miután a papírlapokat alagút formájúra összehajtogattad, helyezd egyiket a másikba, hogy keményebb legyen a papír tartása.

– A csapda egyik végébe helyezd el a csalit, ennek mindenképpen zsírosnak kell lennie, választhatsz diót vagy mogyorót, ugyanis a rágcsálók odavannak a magvakért.

– Helyezd a kis „alagutat” egy asztal szélére, úgy, hogy a hosszának legalább fele, ahol a csali is van, a levegőben lógjon. A másik végét, ami az asztalon maradt rögzítsd oda ragasztószalag segítségével.

– Az asztal szélére, az alagút kijárata alá helyezz el egy magas szemeteskukát, vagy bármilyen egyéb tártájt. Vigyázat, ne felejts el vizet önteni bele, különben a rágcsáló pillanatok alatt kimászik, és minden erőfeszítésed kárba veszett.

betöltés...