A 19 éves lány különleges ajándékot nyújt át a hercegi párnak – Harry és Meghan ezért megszegik a szabályokat

Egy 19 éves lány nagyon különleges képet nyújt oda a hercegnőnek, aki teljesen ledöbbent annak láttán.

Immár majd’ két hónapja, hogy megtartották Harry herceg és az újdonsült hercegné, Meghan Markle pompás lakodalmát.Nemrég az ifjú pár első hivatalos nemzetközi útjára indult, az úti cél pedig nem más, mint Írország fővárosa, Dublin.

A két napos látogatás céljaként Nagy-Britannia és a környező országok kapcsolatának erősítését tűzte ki céljául, írja az Expressen.

A hercegi pár az egész világon nagy népszerűségnek örvend, sokan gyűltek össze, hogy köszöntsék a királyi család tagjait a fővárosban. Egyikük a 19 éves Chloe Mullins, aki igazán különleges ajándékkal készült a házaspárnak: a jegyesfotózás során készült egyik fényképüket rajzolta le.

Amikor Chloe a tömeg feje fölött átnyújtotta a képet, a hercegnének azonnal feltűnt a csodálatos ajándék. Chloe a saját Twitter oldalán számolt be a találkozóról, ahol azt írja, a fiatal házasok szinte sokkot kaptak, amikor meglátták a rajzot.

„Elfogadták a rajzomat! Harry el se hitte! Csak azt kérdezte: ’Tényleg a miénk lehet? Biztos vagy benne?’”

Az internetet mostanra elárasztották a különböző fotók és videófelvételek, amiken egyértelműen látszik, hogy Harry és Meghan egyaránt kellemes meglepetésként éli meg Chloe egyedülálló ajándékát. Harry még viccelődött is a művésszel.„

’Egy kicsivel még több hajat is rajzoltál nekem!’ mondta a herceg, ezzel megnevettetve Meghant is”, írja a lány Twitteren.

Az Expressen értesülései szerint a biztonsági őrök kifejezett utasítására a hercegi párnak tilos volt bármilyen ajándékot elfogadni a kordonon kívül állóktól, de Chloe különleges ajándéka úgy látszik, elég nyomós indok volt a hercegnek arra, hogy megszegje a protokollt.

Miután megbizonyosodtak róla, hogy Chloe tényleg nekik akarja adni a képet, átnyújtották a személyzet egyik tagjának, hogy gondoskodjon róla, hogy a rajz épségben Angliába érjen

-Még mindig nem hiszem el, hogy találkozhattam velük. Nem is kívánhattam volna nagyobb elismerést, mint hogy Meghan azt mondta, hogy ’a rajzom úgy néz ki, mintha fénykép lenne’ és, hogy ’olyan különleges’,” írja a 19 éves az  Instagram oldalán.

Chloe tényleg remek portrét rajzolt, és úgy tűnik, erről Harry herceg és Meghan ugyanígy vélekednek.

Annyira rendes tőlük, hogy időt szántak erre a tehetséges ifjú hölgyre – reméljük, látunk még tőle más műremekeket a jövőben!

betöltés...