Utolsó stádiumos rákot diagnosztizált az orvos, erre a fia kitalált valamit… Működött!

Ez a történet szinte hihetetlen – egy férfi szódabikarbóna és melasz segítségével gyógyította ki magát a rákbetegségből! Vernon Johnson  4. stádiumos prosztatarák diagnózist kapott orvosától, áttétekkel a csontjaiban. Nem volt hajlandó a hagyományos kezeléseknek alávetni magát, szódabikarbóna és melasz kezelést alkalmazott saját magán, hogy legyőzze a betegséget.

A fia tanácsolta

Amikor diagnosztizálták a halálos betegséget, Vernonnak a fia tanácsoltai, hogy próbálja meg a teste lúgos kémhatását megváltoztatni, mert olvasott erről az interneten: a rák nem tud fennmaradni a lúgos környezetben. Később, Vernon találkozott egy férfivel, Larryval, aki azt tanácsolta neki, hogy cézium-kloridot használjon a savasodás ellen. Azonnal rendelt cézium-kloridot az interneten. Miközben a kezelési módokat kutatta, talált egy receptet, amely szódabikarbóna és juharszirup segítségével kezelte a test savasságát, de mivel nem volt juharszirup otthon, helyettesítette melasszal.

Vernon csodás eredménye

A kezelés során, Vernon naplót írt minden nap. Használta a receptet minden nap, és elkezdett egészségesen enni és vitaminokat, ásványi anyagokat szedni

Vernon légzési gyakorlatokba kezdett, miután megtudta, hogy a rákos sejtek nem bírják az oxigént. Ezek a technikák segítették a lúgosító folyamatot. Vernon visszament az orvoshoz, és az megállapította, hogy eltűnt az áttét. A videón angolul elmondja történetét!

A szódabikarbóna és a melasz nem helyettesíti az orvosi kezelést! Ám Vernon története mindenképpen érdekes lehet sokak számára!

betöltés...