Ezzel a módszerrel természetesen tüntethetjük el a megereszkedett szemhéjakat. Csodálatos a hatékonysága!

A letapadt szemhéj sok nőnek okoz fejtörést, elsősorban azért, mert így az illető jó pár évvel idősebbnek tűnik, amit nem sokan szeretnének, főként a hölgyek nem, ők inkább tagadnának a korukból.

Az egyébként normális folyamatnak tekinthető, ha a szemhéj az évek múlásával veszít rugalmasságából, és megereszkedik, azonban ha ez viszonylag fiatal korban, egyik napról a másikra történik, akkor szembetegség, idegsérülés, vagy gyulladásos fertőzés is állhat mögötte. Ilyenkor keressünk fel egy szakorvost.

Ahhoz, hogy megszüntessük a problémát, érdemes kipróbálni a tojásos módszert, amely olykor hatásosabb, mint a drága kozmetikai termékek.

Nézzük mit kell tenni a megereszkedett szemhéjakkal

Mossuk le vízzel az arcunkról a sminket, szemfestéket, majd várjunk míg megszárad. Ezután törjünk fel egy tojást, válasszuk el a fehérjét a sárgájától. Egy vattakorongot mártsunk bele a fehérjében, hunyjuk be a szemünket, majd óvatosan kenjük be a szemhéjakat.

Hagyjuk, míg rászárad. A végén langyos vízzel öblítsük le a tojásfehérjét. Minden nap végezzük el ezt a szépségápolási “beavatkozást”, az eredmény napokon belül látható lesz.

betöltés...