Ezzel a titkos fegyverrel hálózza be a nő a férfit! És ez nem a Szépség!

Minden emberben megvan az a csábító erő, tulajdonság, adottság, amivel leveszi az ellenkező nemet a lábáról. Azonban pontosan nem lehet meghatározni, hogy ki mitől válik vonzóvá.

Vannak nők, akik pénzt, energiát, időt nem kímélve mindent megtesznek, hogy szexik, karcsúk, szépek legyenek, és valami miatt még sincs sikerük a férfiaknál, míg a barátnőjük a maga természetes viselkedésével veszi le a lábukról a pasikat, anélkül, hogy sportolna, szépségszalonokba járna, stb.

Mégis mi a különbség e két nőtípus között?

Nagy hiba a nők részéről, ha eljátsszák az elérhetetlen, de mégis bájos, csábító, kacér nőt, hiszen ezzel csapdába csalják magukat, hiszen egy ideig lehet ebben a szerepben tetszelegni, de utána már dönteni kell, hogy bele akarnak-e menni a párkapcsolatba, vagy nem. És itt véget ér a játék, ami vagy bejön, vagy nem, de a tapasztalatok szerint előbb, vagy utóbb ez a nő csalódni fog, és kudarcként éli meg a történteket.

A legfontosabb dolog, amitől vonzó, érdekes és különleges ember leszel, ha tiszteled saját magadat!

Ugyan, ez sem teljes garancia arra, hogy egy férfi beléd fog szeretni, de az biztos, ha önbizalomhiányban szenvedsz, és nem tiszteled önmagadat, egy férfi érdeklődését sem tudod felkelteni. Azok a nők, akik tisztelik magukat, a párjuktól is elvárják, hogy tisztelje őket, ami az egyik legfontosabb dolog, hogy a párkapcsolat kiegyensúlyozott és boldog legyen.

A magabiztos nők nem úgy viselkednek, ahogyan a párjuk, vagy bárki elvárná tőlük. Ők tisztában vannak az értékeikkel, a képességeikkel, és nem akarnak mindenkinek megfelelni. Számukra fontos a karrier, a család, a gyerek, és nem csábulnak el minden férfi láttán, nem hagynak fel a karrierépítéssel, nem hagyják el a gyerekeiket, férjüket, aki ha mindenben nem is ért egyet velük, tiszteletben tartja döntésüket.

Az is fontos, hogy azok a nők, akiknek nincs határozott elképzelésük az életről, és hajlamosak kompromisszumokat kötni, kevésbé lesznek vonzóak a férfiak szemében, mert érezhető lesz rajtuk, hogy nem szeretik igazán az életüket, az ilyen embert kevésbé tisztelik, és ha nincs tisztelet, aligha lehet boldog párkapcsolatban élni.

Tehát fontos kiemelni, hogy két különböző dolog, hogy egy férfi kedvében akar-e a nő járni, vagy pedig igazán vonzó, csábító akar lenni, amivel lenyűgözi a férfit. A legfontosabb mindig az, hogy tiszteld önmagadat, mert csak így lehet teljes életet élni. Párkapcsolatban, vagy anélkül.

betöltés...