Születésünk napja megmutatja milyen halálunk lesz

AZ ezotéria meg TUD lepni bennünket a legmorbidabb tényekkel is. Most éppen a halálunk mikéntjét boncolgatja aszerint, hogy a Hét Melyik napján születtünk. Sot, ennek alapján AZT NAGYON Egyszerűen megtudhatjuk, milyen veszélyek leselkednek leginkább ránk!

Hétfő: A Neptunusz irányítása Alatt állunk, Amely a bizonytalansággal, váratlannal, tudatlannal éS a titkokkal van kapcsolatban. A halálunk Oka IGY valószínűleg NEM LESZ egyértelmű. Ismeretlen eredetű betegségek, Gyógyszerek túladagolása leselkedhet rangot.Mivel az Ez a bolygó a vízzel is kapcsolatos, ezért könnyen szenvedhetünk vízzel kapcsolatos baleseteket, Akar meg is fulladhatunk.

 Kedd: a Mars van hatással AZ életünkre. A testünkön maradandó nyoma lehet EGY-EGY sebnek, vágásnak. AZ izomfájdalom, hormontúltengés, rosszul Működő Nemi szervek és ES a vérből fakadó betegségek is ide tartoznak. A fegyverekkel és ES a Tűzzel, azaz AZ erőszakos ES balesetből fakadó halálnak Nagy AZ esélye. A közlekedésnél is jobban figyeljünk oda!

Szerda: Ezt a napot az AZ Uránusz uralja. AZ éggel, levegővel, zuhanással, repüléssel hozzák összefüggésbei. EZ a bolygó AZ Oka a gyulladások kialakulásának, a Magas vérnyomásnak, asztmának Es a légzéselégtelenségeknek.

Csütörtök: A Jupiter befolyása Alatt Álló nap NEM okoz elviselhetetlen, KINZO betegséget ES drámái halált SEM. Valószínűleg EGY Hosszú IDON keresztül kialakuló ES lezajló betegségben ér veget Életünk. Ehhez a bolygóhoz elsősorban a májproblémákat, húgyúti panaszokat, gyulladásokat, húgyhólyagi bántalmakat, álmatlanságot, nyirokrendszer problémákat, de olykor a rákot, daganatokat is társítják.

Péntek: A Vénusz AZ irányadó. Ha ezen a NAPON születtünk, akkor rangot valószínűleg a SZÉP, Természetes halál vár, AMI például Otthon, AZ ágyunkban, alvás közben Talal meg. NEM érzünk Majd megbánást, szenvedést ES adósságot SEM hagyunk HaTra, Mert Minden dolgunkat elrendezünk, lezárunk.

Szombat: Ha ezen a NAPON születtünk, akkor a Szaturnusz határozza meg a végzetünket, Amit a egyik lehető legrosszabbnak tartanak. Hosszas Fizikai fájdalommal teli, Nehéz betegségeket hordoz magában, amelyek soran rettenetesen fogunk szenvedni. Elsősorban AZ epilepsziás krízisek, szív- éS érrendszerei panaszok, Nemi betegségek kapcsolódnak hozzá.

Vasárnap: A Nap van befolyással rangot. EZ AZT jelenti, hogy olyan betegségeket kapunk el, amelyektől mindenáron meg akarunk szabadulni. Testi traumák, Elektromos árammal, kivilágítással, robbanással ES Tűzzel kapcsolatos Közúti, vagy Egyéb balesetek fenyegethetnek minket. A legvalószínűbb az, hogy a halál Gyorsan Jön el értünk.

MEG a Hideg van kirázza AZ embert ezeket olvasva, ráadásul találtam AZ állítások között valóságalapot van. Keddi NAPON született kisfiamnak valóban heg van AZ Allan Amely korábban szétnyílt EGY ESEs miatt éS EGY forradás a nemrég eltörött karján. Ha NEM IS vesszük komolyan a leírtakat, a figyelmeztetésekre figyeljünk oda azért, Mert EZEK azért vannak, hogy ne feltétlenül ugy alakuljon a sorsunk, ahogyan tartózkodás mellett szeretnénk.

betöltés...