10 dolog, ami a pasik szerint nem vonzó egy nőn

“Nekem mindenhogy tetszel!” – szokták mondani a pasik. Pedig ez nem igaz. Íme 10 olyan dolog, ami valójában nem tetszik nekik rajtunk.

01. Extrém hajak

Az extrém, különleges hajforma, vagy hajszín egyedivé, különlegessé teszi viselőjét. A figyelmet is könnyen magunkra tudjuk vonni vele. De egy dolog nem fog sikerülni vele: pasit fogni. A férfiak ugyanis nem szeretik. Vagy egészen pontosan csak nagyon kevesen.

02. Túl sok smink

Nem azt mondjuk, hogy ne sminkelj, mert tudjuk, hogy azért az időnként kell. De ha sminkelsz, arra mindenképp ügyelj, hogy az sose látszódjon, hogy milyen sok smink van rajtad. Az ugyanis visszataszító a pasik szerint.

03. Műszempilla

Egy két plusz tincs, vagy egy nem túl feltűnő sor műszempilla még nem gond. De amikor alig bírsz pislogni, illetve oldalról nem látni mást, csak az óriási műszempillákat, na az nem túl menő. Használj helyette szuper dúsító, hosszabbító szempillaspirált.

04. Túl sok csillogó dolog

Persze, a csillogó hatással nincs gond. Ám ne ess túlzásba, se az arcodon, se az öltözékeden. Még a túl sok csilli-villi dologtól megvakulnak a pasik.

05. Sárga fogak, rossz lehelet

Egy nőnek a legszebb és legvonzóbb dolog az arcán a mosolya tud lenni. Meg úgy egyáltalán is. Úgyhogy figyelj rá, hogy ez mindig is így maradjon!

06. Ápolatlanság

Alap a mindig szépen ápolt, tiszta köröm, a rendszeresen mosott és kifésült haj, a tiszta ruhák, a rendszeres borotválkozás (különösen nyáron a kilátszó testrészeknél és testhajlatoknál) és még sorolhatnánk… De ezekre mind oda kell figyelni, mert bár a pasikról gondoljuk azt, hogy nagyon hanyagok és nem törődnek ilyennel, de nekik nagyon is fontos, hogy a párjuk szép, és ápolt legyen. Mindig.

07. Túl száraz vagy túl zsíros bőr

Ha túl száraz, illetve túl zsíros a bőröd, elsősorban magad miatt kezdd el a megfelelő termékekkel elkezdeni kezelni, hogy mielőbb elmúljon. Neked is kényelmetlen lehet, és a pasik sem szívesen simítják majd meg az arcod, ha látják, hogy jobban fénylik az átlagnál, vagy ha repedezik már a szárazságtól.

08. Nyilvános szépítkezés

Egy pasinak az számít, hogy jól nézzünk ki. Hogy ez mennyi időbe és energiába telik, az már nem. És maga a folyamat sem érdekli. Intézz el mindent még indulás előtt a fürdőben, vagy ha elmentek valahova, akkor igazíts a sminkeden a mosdóban. De mondjuk egy étteremben az asztalnál soha ne állj neki kirúzsozni a szádat, vagy hasonlóknak…

09. Fekete ajkak

Tudjuk, hogy mióta Kylie Jenner néhányszor feketére rúzsozta ki a száját, azóta ez nagy divat is. Rossz hírünk van azonban, divatok és trendek ide vagy oda, a pasiknak nem jönnek be a fekete ajkak.

10. Túl sok parfüm

A kevesebb néha több. Ahogy ez sok korábbi posztnál is szóba került, úgy ennél, a parfümhasználatnál is muszáj megemlítenünk. A parfümmel csak nagyon óvatosan! Tudjátok, minél drágább, annál kevesebb elég belőle, és minél olcsóbb egy parfüm, annál kevesebb kell belőle. Egy-egy picike fújás a fülek mögé, a nyakra és a csuklóra és elég is!

betöltés...