A legerősebb természetes antibiotikum – Minden fertőzést meggyógyít a szervezetben!

A következő gyógyitalt már nagyon sokan kipróbálták, és ők megesküsznek arra, hogy ennél hatásosabb csodaszer nincsen, ami a fertőzések kivédését illeti.

Nagyszerűen kigyógyít a különböző krónikus betegségekből, serkenti a vér- és nyirokkeringést, tisztítja a vért, és természetesen remek antibakteriális és gombaellenes hatóanyagokkal rendelkezik és elűzi a parazitákat is.

Az ital elkészítésekor érdemes műanyagkesztyűt viselni, mivel nagyon erős csípős paprikát is kell használni.

Hozzávalók:
¼ bögre, apróra felvágott fokhagyma
¼ bögre finomra felvágott hagyma
2 evőkanál kurkumapor
700 ml almaecet
2 nagyon erős, apróra vágott csípős paprika
¼ bögre reszelt friss gyömbér
2 evőkanál reszelt friss torma

Elkészítés:

Az almaecetet leszámítva, keverjük össze a többi hozzávalót egy tálba, majd tegyük bele egy befőttes üvegbe, és töltsük fel almaecettel. Az üveg kétharmadát tegyék ki a szilárd hozzávalók, a negyedét pedig az ecet. Zárjuk le az üveget, és alaposan rázzuk fel. Tároljuk hűvös, száraz helyen két hétig. Mindennap rázzuk fel a keveréket, akár többször is.

Két hét eltelte után szűrjük át egy gézen. Kezünkkel nyomkodjuk ki a keveréket, hogy a lehető legtöbb hatóanyag kijöjjön belőle. A csípős paprikás, fokhagymás, hagymás, kurkumás, tormás összetevőt felhasználhatjuk saláták elkészítésekor is.

Használat:

Napi egy evőkanál a gyógyléből nagyszerűen erősíti az immunrendszert, védve ezáltal a meghűléstől, vírusos betegségektől.

Idővel érdemes a dózist növelni, de ahhoz, hogy hozzászokjunk az ízéhez, fokozatosan kell több adagot meginni.

Súlyosabb fertőzés esetén napi 5–6 evőkanállal is be lehet venni a gyógyszerből. A terhes nők és a kisgyerekek is fogyaszthatják, kisebb mennyiségben.

Ajánlott egy kevés narancsot, vagy citromot is elfogyasztani, miután megittuk az italt, hogy elnyomja az erős, csípős ízt.

betöltés...