3 mondat, ami a boldog párkapcsolatokban naponta elhangzik

Ki gondolta volna, hogy pár rövid mondat megváltoztathatja a kapcsolatodat?

Íme 3 mágikus mondat, amit a boldog párok rendszeresen használnak:

1) „Meg tudjuk oldani!”
Alapvetően azok a mondatok, amiben a „mi”-t használod „én” helyett javítanak a kettőtök közötti viszonyon. De, ha azt sugalljátok a szavaitokkal is, hogy csapatként működtök, az növeli a kötődést. Például, ha a pasinak van valami gondja, és te azt mondod, hogy együtt megoldjátok, az tudat alatt is erősíti a kapcsolatot.


2) „Megőrülök érted!”
Azt hiszed, hogy egy hosszútávú kapcsolatban már nincs szükség arra, hogy folyamatosan mondogasd a párodnak, hogy mennyire odavagy érte, mennyire dögösnek tartod, és mennyire imádod a mosolyát? Pedig igenis van! Bókolj rendszeresen, mert ezzel növeled az önbizalmát, és egy magabiztos férfi sokkal kiegyensúlyozottabb egy szerelmi kapcsolatban!


3) „Hű, köszönöm szépen!”
A régebb óta tartó kapcsolatokban gyakran előfordul, hogy apró figyelmességeket természetesnek veszik a párok. De érdemes tudatosan is figyelni arra, hogy megköszönd a pasidnak, ha elmosogat, kiviszi a szemetet, vagy bevásárol, mert így még inkább ösztönzöd arra, hogy az ilyen tevékenységeket többször végezze. Másrészt az ilyen elismerésekkel azt sugallod, hogy értékeled és szereted, ami nagyon jól esik majd neki.

betöltés...