Ne gondolkozz sokat, válaszd ki azt a kagylót, amelyik a legjobban tetszik. Majd olvasd el mit árul el rólad!

Ne gondolkozz sokat, válaszd ki azt a kagylót, amelyik a legjobban tetszik.

Csak nézz rá a képre, és válassz egy kagylót a három közül. Azt, amelyik első ránézésre megtetszik. Ne gondolkozz sokat, fontos az első benyomás, hagyatkozz az intuíciódra.

Olvasd el, hogy mit jelent az a kagyló, amelyiket éppen kiválasztottad.

1. A durvább külső mögött rejtőző sima héj azt jelenti, hogy bár sok nehézség volt az életedben, de te mindig legyőzted azokat. Megoldottad a problémákat, sikeresen és megerősödve, végül mindig túlléptél az akadályokon. Nagyon megértő és empatikus vagy másokkal szemben.

2. Ez a forma bár kissé robusztus, de arányos, szimmetrikus, és a szem számára nagyon vonzó lehet. Ha ezt választod, számodra nagyon fontos, hogy a dolgok mindig rendben és kiegyensúlyozottan történjenek. Könnyen feltalálod magad szinte bármilyen élethelyzetben.

3. Ez egy nagyon különleges külalakú kagyló. Ha ezt választottad, nagyon erős a szépérzéked, és egy igen kiemelkedő belső érzékenységgel rendelkezel. Az egységes, letisztult külsejű kagylóban azonban egy mélyre vezető nyílás rejtőzik, ami azt jelzi, hogy kissé zárkózott vagy, nehezen nyílsz meg mások számára. Itt az ideje, hogy elengedd a félelmeid, és megmutasd mások számára, hogy milyen is vagy valójában.

betöltés...