Ez a legbelső félelmed a csillagjegyed alapján

Mi speciel nem hiszünk a csillagjóslásban, de a csillagjegyek személyiség-jellemzőiben határozottan van valami. Itt vannak összegyűjtve a különböző zodiákusokra jellemző legnagyobb félelmek. Rád igaz?

Kos (március 21. – április 19.) – Fontos emberek elvesztése

A kosok harcosok, ezért hajlamosak különböző játszmákra az emberi kapcsolataikban is, ami előbb-utóbb konfliktusokhoz vezet. Van ezzel azonban egy kis baj; nem mindenki harcos típus. Egyes személyiségek nem veszik fel a kesztyűt, inkább elsétálnak. Épp emiatt a kos legnagyobb félelme, hogy örökre elveszíti azokat, akik igazán számítanak.

Bika (április 20. – május 20.) – Anyagi bizonytalanság

A bika jegyűeknek nagy igénye van a kényelemre, melynek megteremtése anyagi erőfeszítéseket kíván. A bika nem azért keres, hogy üljön rajta. Szeret költekezni, épp ezért az ő legnagyobb félelme az anyagi bizonytalanság.

Ikrek (május 21. – június 20.) – Nagy döntések

Az ikrek általában hamar változtatják meg a véleményüket és könnyű őket befolyásolni. Amikor közel kerülnek egy döntéshez, a kettősségre épülő személyiségük „másik fele” azonnal elkezdi mérlegelni egy másik döntés előnyeit.

Rák (június 21. – július 22.) – Az otthon elvesztése

A rák ragaszkodik a jól ismert, barátságos helyekhez, épp ezért számára a meleg családi fészek elhagyása felér egy közepes erősségű traumával.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) – Mellőzöttség

Az oroszlán lételeme a figyelem. Ha besétál egy helyiségbe, számára magától értetődő, hogy odafigyelnek rá és komolyan veszik. Na, vajon mi lehet számára a legnagyobb para? Pontosan ennek az ellenkezője.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) – Tökéletlenség

A szűz imádja a szervezettséget mind fizikai mind szellemi értelemben. Alapvetően pesszimista alkat, a pesszimizmusát pedig maximalizmussal tartja féken. Meggyőződése, hogy ami nem tökéletes, az összeomlik.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.) – Magány

A mérleg retteg az egyedülléttől. Általában igazi romantikus alkat, és mint ilyennek, a legnagyobb félelme az, hogy egyedül öregszik meg.

Skorpió (október 23. – november 21.) – Teljes kitárulkozás

A skorpió nagyon érzékeny lélek, aki számára nagyon sokat jelent a saját egyénisége és aki emiatt hajlamos túlzásba vinni az önvédelmet. Mivel a számára fontos emberek bántó szándékú tettei nagyon meg tudják viselni, ezért ösztönösen tart attól, hogy túlságosan feltárja magát, és így túl sebezhetővé váljon.

Nyilas (november 22. – december 21.) – Bezártság

A nyilas felfedező. Kíváncsi, folyamatosan válaszokat keres. A legrosszabb, ami történhet vele, az, hogy korlátozzák a szabad mozgásában.

Bak (december 22. – január 19.) – Kudarc

Mivel a bak jegyűek alapvetően siker-orientáltak és nem restek keményen megdolgozni a sikerekért, ezért ők általában attól félnek a legjobban, hogy a kitartó munkájukkal nem érnek el semmit, vagy kudarcot vallanak valamilyen számukra fontos téren.

Vízöntő (január 20. – február 18.) – Intézményesítés

A vízöntő szabad lélek, aki úgy tekint a különböző uniformizált intézményekre, mint olyan egységekre, ahol az emberek agyát kimossák és elveszik az eredetiségüket. Rettegnek az olyan csoportosulásoktól, melyek számára túl szigorú szabályrendszerek szerint élnek.

Halak (február 19. – március 20.) – Felelősség

A halak jegyű személyiség örök gyermek. Hiába rendelkezik az életkorát meghaladó bölcsességgel, gyakran álmodozik és retteg attól, hogy valamiért felelősséget kell vállalnia, elnyomva ezzel saját akaratát, saját kreatív énjét.

betöltés...