Csillagjegyed alapján ilyen hatással lesz rád az október 5-én visszavonuló Vénusz

Október 5-én a Vénusz a Skorpió jegyében vonul vissza, amelynek hatása az egész zodiákus világra kiterjed. Aki annyira nincs tisztában az előbb említett bolygó tulajdonságaival, azoknak annyit mindenképpen érdemes tudniuk, hogy a Vénusz a szerelem bolygója.

Energiái pedig nem csak szerelmi, hanem pénzügyi életünkre is nagy hatással vannak. Amikor a Vénusz lassú mozgásban van, akkor életünkben is csendesebb időszak játszódik, ám mikor valamely csillagjegyben visszavonul, akkor fenekestől felfordít mindent, így nézzük is ez mit jelent a csillagjegyekre nézve!

Kos

A Vénusz visszavonulása arra késztet, hogy dolgozz a már meglévő kapcsolataidon. Normális esetben leginkább a munkádba temetkezel és sokszor figyelmen kívül hagyod az emberi kapcsolataid ápolgatását, ám ebben az időszakban erre nem lesz lehetőséged! A felmerülő problémák meg fognak dolgoztatni, de rá kell szánnod magad és el kell simítani a függőben lévő ügyeidet.

Bika

A Vénusz visszavonulása sok pozitívumot tartogat számodra. Mialatt sokszor azt veszed észre, hogy minden miatt folyton idegeskedsz és feszült vagy, pénzügyeid nagyon jó irányba haladnak. Számodra a lehető legjobbat fogják nyújtani a Vénusz energiái.

Ikrek

A Vénusz miatt most életed egyik legfeszültebb időszaka következik. Egyszerre fogsz dolgozni a saját személyiségeden, és próbálod majd fejleszteni készségeidet, hogy helyt tudj állni a mindennapok során. Vigyázz, hogy ne vállald túl magad, és jusson időd a szórakozásra is. Ha kell szakíts időt és olyan dolgokat tégy, amivel teljes mértékben tudsz azonosulni.

Rák

A Vénusz visszavonulása olyasvalamit sodorhat az életedbe, amiről már oly régen megfeledkeztél, vagy hallottál. Ez érzelmileg kissé megingathat, de a végén meglátod, hogy a hasznodra válik. A legjobb, amit tehetsz, ha külső szemszögből figyeled az eseményeket, és ne feledd: a dolgok nem mindig azok, aminek látszanak.

Oroszlán

A Vénusz energiái miatt úgy érezheted, hogy jelen pillanatban olyasvalami után vágyódsz, ami sosem lehet a tied. Időbe fog telni, míg értelmet nyernek a körülötted történő dolgok, ezért inkább azokra a dolgokra összpontosíts, amiket szeretsz csinálni. Ha párkapcsolatban élsz, akkor semmilyen szín alatt se tegyél olyat, amit később megbánnál.

Szűz

A Vénusz visszavonulása alatt olyan emberek iránt érezhetsz irigységet, akiket tulajdonképpen teljes szívedből kedvelsz. Ideje újragondolni, hogy mi mellett is érzed elkötelezve magad, és csak a valóban fontos dolgokra összpontosíts. Végre lehetőséged nyílik megmutatni a kreatív oldaladat is, melynek jutalma munkahelyeden érik be.

Mérleg

A Vénusz energiái számtalan sikert tartogatnak számodra. Örömmel gondoskodsz másokról, és az anyagi helyzeted is stabilizálódik. Az előtted álló feladatok közül lesz néhány kevésbé kellemes is, de kétségtelen, hogy mindet sikerrel oldod majd meg.

Skorpió

A Vénusz mozgása lehetővé teszi számodra, hogy a szerelemnek egy sokkal mélyebb szintjét éld át. Félelmeidet, kétségeidet engedd el, mert a visszavonulás ideje alatt fejlődni fogsz. Megtanulod, a bizalom fontosságát. Viszont ne hagyd, hogy bárki is bántson.

Nyilas

Ez az időszak számtalan lehetőséget kínál számodra. Lehetőséged nyílik arra, hogy megold a párkapcsolatodban felmerülő problémákat, de a barátságaidat felemésztő félreértéseket is tisztázhatod. Ha még szingli vagy, akkor készülj, mert új ember lép az életedbe, csak légy nyitott.

Bak

A Vénusz energiái ledöntik azokat a falakat, amelyek mögé szívesen elrejtőzöl. Olyan útra lépsz, amire magadtól sosem lépnél. A körülötted lévőket pedig sokkal jobban megérted, mint valaha, viszont ez nem mindig jelent jót. Ne hagy, hogy ezek az energiák nyugtalanná tegyenek, vészeld át ezt az időszakot.

Vízöntő

A Vénusz visszavonulása arra serkent, hogy dolgozz az életeden. Segítségedre lesz abban, hogy végre elérhesd azokat a dolgokat, mikért már hónapok óta keményen küzdöttél. Kimerítő lesz az elkövetkezendő pár nap, ezért nem baj, ha néha kicsit visszább lépsz és veszel egy mély levegőt.

Halak

A Vénusz energiái spirituális irányba terelgetnek, ezért sokszor fogod azt érezni, mintha a világ foglya lennél. Kreatív és nyitott emberként most ideje újragondolnod azt, hogy ki is vagy valójában és hol is tartasz. Talán egy kis séta a szabadban a hasznodra válik.

betöltés...