Nagy átváltozás: a férj nem hitt a szemének, amikor meglátta átalakított feleségét!

betöltés...

A legjobb születésnapi ajándék lehet, amikor az ember végre rátalál önmagára, és a tükörből az a szépség mosolyog vissza, aki mindig is szerettünk volna lenni. Az átalakuláshoz, pedig csak néhány szakember, és külső szemlélő szükséges, hogy kihozzák belőlünk a legjobbat, amit eddig görcsök, frusztrációk és nem-törődömségek mögé rejtegettünk.

Az alábbiakban csodálatos átalakulásoknak lehetünk szemtanúi, láthatjuk, hogy semmi sem lehetetlen a világon. Nagyon fontos, hogy elhiggyük, hogy a legszebbek vagyunk a világon, és tegyünk is annak érdekében, hogy tényleg azok is legyünk. A Today Showban két hatvan év körüli nőt alakítottak át, vagyis varázsoltak gyönyörűvé.

Lenise Melton, az 58 éves könyvelő, két gyerek édesanyja, már-már kissé belesavanyodott az életbe. Elfogadta, hogy a természetes a szép, nem sokat tett azért, hogy kihozza magából a legjobbat. Láthatjuk, hogy mit tesz, ha egy szakember olyan frizurát készít, amely a legjobban talál arcformánkhoz. Lenise valósággal ragyog, miután új frizurát “kap”, és rá sem lehet ismerni.

Bonnie Amend, bár azt mondják róla, hogy hatvan éves, ezt az átalakítás után valójában már senki sem tudta elhinni. A férje szinte sokkot kapott, amikor meglátta az “új” feleségét, és azt mondta, nem hiszi, hogy ő ezzel a jó csajjal élt eddig.

betöltés...