A duci srác katona akart lenni. Mindenki kiröhögte, nézd meg hogy néz ki ma!

Senki nem hitte el, hogy a nem éppen sportos megjelenésű srác tényleg beáll a seregbe. Végül ő volt az, aki utoljára nevetett!

Önmagát csak Neville Longbottomnak hívja az interneten, a Harry Potter eleinte pufók, esetleg kinézetű szereplője után, aki az utolsó filmekben már egy jó kiállású, helyes srác lett. A fiú átalakulása az övéhez hasonló: kezdetben több mint 120 kilós volt, a sportos testalkattól igencsak távol állt. Senki nem hitt neki, amikor azt mondta, hogy katonai képzésen szeretne részt venni és a seregben szeretne szolgálni.

Azonban sikerült a felvételije, besorozták és megkezdték a kiképzését. Kemény hónapok munkája során megtanulta az összes fegyvert kezelni, lőni és persze az állóképessége is rendkívüli mértékben fejlődött és rengeteg barátot, bajtársat szerzett magának. Megnőtt az önbizalma, és bebizonyította: bárki képes változni, és ha valaki elég erősen hisz magában, akkor annak ellenére, hogy a környezete megpróbálja lebeszélni céljai eléréséről, végül sikerül valóra váltania álmait.

.

.

Azóta befejezte a képzést, és egészen más emberként tér haza. Erős, mind testileg, mind lelkileg. Barátokat szerzett, a kiképzés megedzette minden téren. Az utolsó képen egy büszke, az álmait megvalósító, kemény férfit láthatunk. Reméljük vigyáz majd magára.

betöltés...