11 ember, aki úgy akart kinézni, mint kedvenc sztárja, de túl messzire ment

Minden sztárnak vannak csodálói és követői. De vannak, akik nem elégednek meg csupán a rajongással, ők egyenesen úgy akarnak kinézni, mint kedvenceik. Az argentin Fran Mariano például képes volt közel 100 kg-ot fogyni csak azért, hogy úgy nézzen ki, mint a kedvenc énekese. A svájci-amerikai modell, Pixiee Fox pedig nem habozott, kivetette 6 bordáját, hogy olyan vékony legyen, mint Jessica Rabbit.
Most összehasonlítjuk a hírességek és hozzájuk hasonlítani akaró rajongóik fotóit. Némelyikük elmehetne dublőrnek is!

11. Megan Fox – Cláudia Alende

Vajon melyik az igazi? Amelyik sapkát visel. Összezavart a hasonlóság? Minket is! Úgy tűnik, a brazil modell, Cláudia Alende még inkább Megan Foxos, mint maga a színésznő. Egy érdekesség: Cláudiának több mint 2 millió követője van Instagramon, míg Megan Foxnak csupán fele ennyi.

10. Madonna – Adam Guerra

A Los Angeles-i Adam Guerrának 12 évébe telt, hogy úgy nézzen ki, mint kedvenc énekesnője. De azt mondja, maximálisan megérte. Az egyik leghíresebb Madonna-imitátor lett, aki rendszeresen fellép showműsorokban.

9. Ricky Martin – Fran Mariano

Az argentin Fran Mariano évek óta próbálja elérni a célját, azaz úgy akar kinézni, mint Ricky Martin. Ennek érdekében még le is fogyott. Hogy hogyan nézett ki az átalakulása előtt, azt az alábbi kép bal oldalán láthatod.

Nehéz elhinni, de közel 170 kg-ot nyomott! Részt vett egy showműsorban is, ahol segítettek neki a fogyásban.

8. Kylie Jenner – Amira Boualleg

A legkisebb Kardashian lánynak megvan a saját Instagram-dublőre egy francia lány személyében. Ő Amira Boualleg, 16 éves és Párizsban él. Azt mondja, sok embertől hallja, hogy olyan, mintha már látták volna valahol. Akárcsak Kylie, ő is szereti a szépségápolást, és reméli, hogy egyszer saját kozmetikai márkája is lesz.

7. Superman – Herbert Chavez

A Fülöp-szigeteki Superman, Herbert Chavez 26 műtéten esett át, hogy úgy nézzen ki, mint kedvenc képregényhőse. 4 éves korában kezdte el gyűjteni a Superman figurákat, azt remélve, hogy egyszer ugyanúgy fog kinézni. Az álma 37 éves korára valóra vált. Sok erőfeszítésébe telt, de azt mondja, megérte.

6. Angelina Jolie – Chelsea Marr

A brit Chelsea Marr sok negatív élményt szerzett magának az interneten a színésznőhöz való hasonlósága miatt. A legtöbben azért kritizálták, mert ott hagyta a modellkarrierjét csak azért, hogy Angelina Jolie hasonmásaként dolgozhasson. Állítja, hogy minden negatív kritika ellenére boldoggá teszi, hogy ennyire hasonlít a színésznőre. Inkább őrá hasonlítson, mintsem valami rondaságra.

5. The Hulk – Romario Dos Santos Alves

A brazil testépítő úgy gondolta, izmokat növeszteni nem elég ahhoz, hogy úgy nézzen ki, mint Hulk. Ezért úgy döntött, synthol injekciókat ad be magának, hogy nagyobb legyen a karja. Sajnos, a kísérlete tragédiával végződött, mert az amputációtól az orvosok sem tudták megmenteni.

4. Rihanna – Renee Kujur

Kiderült, hogy Indiának is megvan a maga Rihannája. Ő a modell Renee Kujur, aki nagyon büszke az énekesnővel való hasonlóságára. Még az Instagramon is hasonló névvel van fent, badgalrene név alatt találjuk, míg Rihanna a badgalriri nevet választotta magának. A hasonlóságuk sokat segített a lánynak, ugyanis Indiában jobban kedvelik a világosabb bőrszínű modelleket, a sötétebb bőrűek csak nehezen találnak munkát.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Renee Kujur (@badgalrene) által megosztott bejegyzés,


Indiában senki sem vitatja Rihanna szépségét, Renee pedig a hasonlóság révén tudja színesíteni az indiaiak szépségideálról alkotott fogalmát. Sajnos, Indiában rengeteg az előítélet, ezért sokan használnak bőrfehérítő készítményeket. A sötétebb bőrű modellekről készült fotókat pedig többnyire retusálják, hogy a végeredmény világosabb bőrszín legyen.

3. Leonardo DiCaprio – Konrad Annerud

A svéd gördeszkás és modell a fiatalkori Leonardora hasonlít, bármikor eljátszhatná egy róla szóló életrajzi filmben a főszerepet. De mindketten hasonlítanak egy történelmi személyre: Leninre.

2. Kim Kardashian – Kamilla Osman

Kimnek rengeteg hasonmása van, de mind közül a kanadai Kamilla a leghíresebb. A lány azt mondja, ő sosem akart pontosan úgy kinézni, mint Kim, ez egyszerűen csak így alakult. Még a Kardashian sztori egyik epizódjában is szerepelt, és Kim is megosztott egy vele készült közös fotót a Twitteren. Nem tudod megmondani, ezen a képen ki kicsoda!

1. Jessica Rabbit, a kis hableány és más karakterek – Pixee Fox

A Las Vegasban élő svéd modell sokféle Disney karakterre képes hasonlítani. Belenéz a kamerába és ő Jessica Rabbit vagy éppen a kis hableány.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Pixee Fox – The Living Cartoon (@pixeefox) által megosztott bejegyzés,


A legtöbben smink, paróka, színes kontaktlencsék segítségével változnak át, de Pixee túlment ezen, és meg is műttette magát. Megváltoztatta az alakját, az arcát, még 6 bordáját is kivetette, hogy olyan vékony legyen, mint egy mesebeli Disney-hercegnő.

betöltés...