Van valami apró hasonlóság ennek a lánynak az Instagram képeiben. Te észreveszed mi az?

Első ránézésre nincs semmi különleges ennek a lánynak az Instagram profiljában. Louise Delage egy egyszerű, huszonéves francia lány.

Louise Augusztus elején regisztrált az Instagramra és pár hét alatt több tízezer követőt tudhatott magáénak. Képei egy örömmel teli, gondtalan életet mutatnak – séta a tengerparton, találkozó a barátokkal, éjszakai szórakozóhelyek, utazások és éttermek.

Talán azt hinnéd, Loise-nak csodálatos élete van – hacsak nem vetted észre azt az egy apró hasonlóságot a képeiben. Meg tudod mondani mi ez? Minden egyes fénykép szerves része az alkohol.

A lány majdnem minden képen vagy a kezében fog egy pohár alkoholos italt, vagy épp iszik is belőle. Ha ezek nem is, biztos hogy valahol el van rejtve egy üveg ital.

https://www.instagram.com/p/BJAp0yWBWSX/

Néha előfordul, hogy az alkohol nincs reflektorfényben, de valahol mindig megjelenik. Ez azt jelentené, hogy Louise egy súlyos problémával küzd, amit még ő sem vallott be magának?

https://www.instagram.com/p/BKZfk2chcEs/

Nem teljesen. Valójában Louise Delage profilja nem egy valódi embert takar. Azt egy BETC nevű reklámügynökség hozta létre az Addict Aide szervezet kérésére. A szervezet fő célja bemutatni a fiataloknak az alkoholizmus veszélyeit.

https://www.instagram.com/p/BJz-CGaB-X1/

Az alkoholizmus első jeleit nagyon nehéz észrevenni – szól az ügynökség közleményében. Hogy ezt bebizonyítsák, létrehoztak egy Instagram profilt egy kitalált karakternek, akiről senki nem gondolná, hogy függőséggel küzd.

https://www.instagram.com/p/BKITXF6hmEe/

Az emberek legnagyobb része csodálattal tekintett ennek a fiatal lánynak az életére, anélkül hogy észrevették volna, mi áll a háttérben. – Pedig a jelek egyáltalán nem voltak elrejtve. Más szavakkal a társadalmi kísérlet kiválóan működött. Louise Delage bebizonyította, hogy az alkoholizmus éppúgy része lehet a fiatalok életének, mint bárkiének.

https://youtu.be/ecRheslTlwE

Reméljük, hogy ez a kampány rávilágít néhány embert arra, hogy mi történik vele és az Addict Aide-hez, vagy más hasonló szervezethez fordulnak, mielőtt túl késő lenne. – a reklámügynökség szóvivője.

betöltés...