17 furcsa termék, amire a nők tényleg hajlandók pénzt kiadni

Az élete során egy átlagos nő több millió forintot költ csak sminktermékekre, de nem ez az egyetlen, amire pénzt ad ki. Legyünk őszinték: a nők költekezési szokásai néha elég különösek, időnként a furcsábbnál furcsább holmikat is képesek megvásárolni. Ezt a következő fotókon is láthatod!

17. Párna a csókolózás gyakorlásához

Ennek a párnának a népszerűsége elképesztő. Elvégre néha mindenki érzi magát magányosnak…

16. Életmentő melltartó

Ez a holmi megmentheti az életed! Dr. Elena Bodnar találmánya amellett, hogy csinos, két légzőmaszkot tartalmaz, melyeket a lecsatolható pántok segítségével lehet a fejre rögzíteni, és két ember életét is megóvni vele.

15. Cuchini

Ezzel az egyszerű kis dologgal elkerülhetjük, hogy a “tevepata” hibájába essünk. Bármilyen bugyiba vagy nadrágba beilleszthető, de a jelenséget akkor is elkerülheted, ha egyszerűen csak a megfelelő méretű ruhákat viseled.

14. GoGirl

Ennek a tölcsérnek a segítségével a nők állva is pisilhetnek. Ha azt gondolod, ilyenre senkinek nem lehet szüksége, jobb, ha tudod, hogy az eredeti verziónak már minden darabját elkapkodták! Több mint 5 millió darabot adtak el belőle.

13. Boob Glue

A gravitációnak ellenálló termék az ígéret szerint minden méretű és formájú mellet képes a helyén tartani. A hirdetés szerint a Boob Glue átformálja a dekoltázst, hogy a mellek hetykék maradjanak.

12. Sarok óvszer

Igen, jól olvastad. Mikor feltalálták, egyszerűen egy cipősarok védő eszköznek szánták. Ebből lett aztán egy divatholmi, ami lehetővé teszi, hogy a cipődet százféle különböző “ruhába” öltöztesd át.

11. BraZing

A BraZing cég megoldást kínál mindenkinek, akinek elege van már az unalmas melltartópántokból. A termék nagyjából olyan, mintha a melltartópántot egy díszes huzatba csomagolnád. A kérdés csak az: Tényleg annyira forradalmi találmány lenne ez?

10. Láb fehérnemű

Mert miért csak ott hordanánk fehérneműt, ahol eddig szoktunk, nem igaz? Valószínűleg egy lábfetisiszta találmánya…

9. Ta-ta törölköző

Tudtad, hogy külön az egyes testrészek számára is gyártanak törölközőket? Igen, ez itt egy cicitörölköző. Tart és szárazon is tart, valószínűleg ez lehet a funkciója.

8. Bogár fülbevaló

A legtöbben valószínűleg rémisztőnek találják, de sokaknak nagyon is tetszik a bogár formájú fülbevaló. Csak akkor ne viseld, mikor a párod szüleivel találkozol!

7. Kézfogós telefontok

A magányosaknak készült. Mert ki más szeretne telefonálás közben egy műanyag kezet fogni? Talán még azok, akik feltalálták ezt a telefontokot.

6. Ryan Gosling párna

Értjük, hiszen jóképű, tehetséges és a megfelelő helyeken szépen kidolgozott… De tényleg szükség van arra, hogy Ryan Gosling legyen minden nő ágyában?

5. Ölelő cimbi

Egy extrém mértékben férfias párnáról van szó. Egy újabb termék azoknak, akik a való életben nélkülözni kénytelenek az ölelést. És még van belőle raktáron!

4. Mosoly tréner

Nem számít, mennyire anti-feminista dolog azt mondogatni egy nőnek, hogy mosolyogjon többet, úgy tűnik, a nők abszolút oda vannak ezért a termékért. Szó szerint széthúzza a szájat, és “tökéletes mosolyt kölcsönöz” – jelentsen ez bármit is.

3. Bortartó melltartó

Ha valaha is eszedbe jutott már, hogy a színházba vagy a gyerek előadására becsempéssz magaddal egy kis bort, inkább felejtsd el. Más esetekben azonban ez a melltartó jól fog jönni, hiszen egy palack bor is elfér benne. Bízzunk benne, hogy nem szivárog…

2. Rúzsozást segítő sablon

A mai nők tökéletesen telt ajkakról álmodoznak. Ha nem rendelkezel azzal a tudással, ami a kifogástalan rúzsozáshoz szükséges, még mindig megveheted ezt a különös maszkot. Akár farsangra is jól jöhet!

1. Cicipárna oldalt fekvéshez

Az egyik melled a másikra lóg, miközben az oldaladon fekszel? Ezzel a párnával ezt kiküszöbölheted.

betöltés...