Ez az egy mozdulat száműzi a fogfájást 7 percen belül! 100\%-ig garantált módszer!

A fogfájás általában a legrosszabb időpontban keletkezik, amikor vagy egy nagy esemény előtt állunk, vagy épp akkor nincs orvos, aki gyorsan orvosolhatná a problémánkat.

A fájdalomcsillapítók csak bizonyos ideig hatásosak, vagy a legtöbb esetben nem elegendőek ahhoz, hogy megszüntessük ténylegesen a fájdalmakat.

Egy orvosi bizottság vizsgálatot szervezett Kanadában, akik célja az volt, hogy bebizonyítsák anélkül is csillapítható a fogfájás, hogy szájon át végeznénk bármilyen módszert. Kísérletük bebizonyította, hogy egy darab jégkocka képes úgy orvosolni a fogfájást, hogy nem kell a fájdalmas foghoz érni.

A képen látható módon nyújtsuk ki a hüvelyk és a mutatóujjunkat, a többi ujjainkat pedig hajlítsuk be. A jégkockát a képen látható 2 ujj közti területen addig dörzsölgessük, amíg a jégkocka teljesen elolvad. Ez körülbelül 5-7 percet vesz igénybe, ami pontosan elegendő ahhoz, hogy a fogfájás megszűnjön.

A módszer titka az itt található idegvégződések, amelyek a fájdalmat sugározzák az agy számára. A kísérletben résztvevő emberek 90 \%-a pozitív hatást tapasztalt, legtöbbjüknek 7 percen belül teljesen megszűnt és hosszabb időre kiszűnt a fogfájása.

Mindez természetesen nem azt jelenti, hogy nem kell egy szakorvost felkeresnünk, ez csupán egy ideiglenes, fájdalom mentesítő módszer, amely nem kerül semmibe és bármelyik otthonban azonnal elérhető.

betöltés...