A 4 éves kisfiút ketrecben tartották az árvaházban – most életében először van szabad levegőn

A kisfiú édesanyja nem hitt a szemének, mikor először meglátta őt az árvaházban Bulgáriában. Egy ketrecben tartották, nagyon alultáplált volt, vizelet szaga volt és barna fogai nagyon rossz állapotban voltak. Az anya most szeretné megosztani ezt az inspiráló történetet, az örökbefogadás érzelmi folyamatáról, más embereknek is reményt adva.

Stacey Gagnon nagyon örül, hogy Israel végre családjához tartozik. De még mindig emlékezik arra, milyen körülmények között találta őt. Egy blogot is írt erről, mert úgy gondolja, ez másoknak majd segítség lesz.

Ő és férje összesen hat gyereket fogadtak örökbe, de egyik sem volt annyira érzelmileg megterhelő, mint Israel örökbe fogadása. Felvették a kapcsolatot a Litte Things szervezettel, úgy érezték nagyon sokat kell várniuk arra, hogy az új családtagjukkal találkozzanak.

Stacey az Egyesült Államokból Bulgáriába utazott a fiúért. De mikor odaért, azonnal látta, hogy ez nem csak arról szól majd, hogy elmegy a fiúért. Igazából meg is mentette őt.

Israelt születésétől fogva egy ketrecben tartották, nem tudott sokat mozogni és nem volt friss levegőn. Ezen a fotón azt látjuk, hogy milyen amikor először kimegy a friss levegőre:

Stacey nagyon megdöbbent, mikor először meglátta a kisfiút. Rettenetesen alultáplált volt, vizelet szaga volt, barna fogai pedig nagyon rossz állapotban voltak.

Látta, hogy születésekor teljesen egészséges volt de a trauma megváltoztatta őt. Annyira rosszul bántak vele, hogy nem tudott rendesen fejlődni az agya. Stacey azt mondta, igazi csoda volt, hogy hazavihette őt.

Már alig várta hogy megmosdathassa és megetethesse a kisfiút. Stacey megtudta, hogy sajnálatos módon nem a ő az egyetlen, akit elhanyagolnak.

Szerencsére 8 hónap múlva haza tudta őt vinni. Neki és férjének szakember segítségére volt szüksége, hogy megtanulják, hogyan gondoskodjanak a kisfiúról. A gyerek először nagyon félénk volt, rosszul viselkedett és nem tudta mit tegyen emberek társaságában.

Lassan javult az állapota és egészségesnek nyilvánították. Nyilvánvaló volt, hogy elméjének több idő kell a gyógyulásra, talán örökre megmarad benne a trauma amit átélt.

Kilenc hónappal azután, hogy Isreal a Gagnon családhoz került, szemmel láthatóan javult az állapota, sokkal jobban nézett ki. Most valóban úgy néz ki, mint egy négyéves. Nagyon szeret játszani és új szavakat tanulni, hogy egy nap majd rendesen tudjon beszélni. Stacey azt mondta, mikor először találkozott vele, csupán 20 szót ismert a kisfiú.

Nagyon rossz nézni az alultáplált kisfiú képeit. Míg az árvaházban volt, csak folyékony ételt kapott, valószínűleg így lehetett őt a legkönnyebben táplálni a rácson keresztül.

Szerencsére Israel megmenekült, de még mindig sok olyan gyerek van akik ilyen körülmények között élnek. Stacey ezért írt egy blogot erről a témáról, hogy mások is halljanak róla. Reméli, hogy másokat meg tud hatni ezzel a történettel.

Mi nagyon reméljük, hogy ez sikerül neki és vége lesz ennek a szörnyű rémálomnak, ahogy ez Israel számára is véget ért.

Mit gondol erről a történetről? Kérjük segítsen Tracey-nek azzal, hogy megosztja ezt.

betöltés...