Boldogan éltek mint anya és lánya – 18 évvel később kiderül a szörnyű igazság

betöltés...

A szülő gyermeke iránt érzett szeretete nagyon erős. A szeretet egy olyan kötelék közöttük, amit semmi sem tehet tönkre. Az alábbi történet is erről a kapcsolatról szól és egy váratlan fordulatot is tartogat számunkra.

People a 18 éves amerikai lányról, Kaliyah Mobley-ről ír, aki boldog fiatalkorát élet egészen addig, amíg meg nem tudta ki is valójában az ő édesanyja, Gloria Williams.

Mikor Kaliyah első munkahelyén kitöltötte a papírokat, be kellett mutatnia egy születési anyakönyvi kivonatot is. Az édesanyja nagyon sokáig kereste otthon ezt a papírt, sőt, próbálta az egész ügyet eltusolni.

Kaliyah-t igazán annyira nem érdekelte ez a papír, de be kellett mutatnia a munkahelyén ezért anyját többször is emlékeztette erre.

Gloria elmondta neki, hogy 1998 július elsején elvetélt. Nagyon összetört ekkor mert már annyira szeretett volna édesanya lenni. Azt viszont nem akarta, hogy gyermek nélkül jelenjen meg barátai és családja előtt ezért egy szörnyű döntést hozott.

Elrabolt egy kislányt a kórházból. Néhány órával Kaliyah születése után Gloria ápolónőnek adta ki magát egy kórházban, nem abban a városban, ahol lakott. Ezért egy időre rábízták a babát. De ahelyett, hogy megmutatta volna az újszülöttet családjának, fogta és elrohant vele a kórházból.

Miután ez kiderült, Gloriának a bíróságon kellett felelnie tettéért, írta a  Fabbiosa. Kaliyah pedig visszakerült családjához, ahol a mai napig lakik.

A 18 éves lány élete váratlan fordulatot vett, de nagyon jó helyre került és most boldogan éli életét.

Reméljük, hogy hamar megszokja otthonát és minden jót kívánunk neki a jövőben.

betöltés...