Egy idegen látogatja a bátyja sírját: a nő 70 évvel később megtudja a szívszorító igazságot

Ha egy szeretett családtagunkat elveszítjük, az óriási tragédia. Ha egy gyermek fiatal korában elveszíti testvérét az talán még nagyobb megrázkódtatás.

Mikor Anna 7 éves volt, 12 éves bátyja elsüllyedt a vízben és meghalt. Mindez 1947 augusztus 1-én történt a Prestbury nevű faluban és szerencsére mindig volt valaki, aki a kislányt megvigasztalta és együtt érzett vele.

Ann sokszor látta, hogy a sírnál egy idegen is van aki rendszeresen visz virágot. De nem tudta, ki az.

“Elszánt vagyok”

BBC Stories adón megjelent, “The Stranger at My Brother’s Grave” (Idegen a bátyám sírjánál) című dokumentumfilmben Ann azt mondta:

“Nagyon elszánt vagyok. Olyan jó lenne, ha valaki tudna nekem mondani valamit arról a személyről, aki rendszeresen látogatta a bátyám sírját, ez azt jelenti hogy ismerte őt. Bármilyen információ hasznos lehet.”

Ann végül is Camilla Ruz oknyomozó újságíró segítségével tudta meg, ki az titokzatos idegen. A férfi neve Ronald Joseph Westborough volt.

Férfi a sírnál

Kiderült, hogy Ronald volt az, aki Ann testvérének a sírját látogatta meg. Ő volt az egyik fiú, aki segített a mentésnél és hosszú ideig kapcsolatban volt a rendőrséggel amikor nyomozás indult az ügyben.

A férfi azóta is a rendőrségnél dolgozott már 16 éves kora óta.

Ann rájött, mindegy mi mikor történt, némelyek igen nagy benyomást tesznek rád életed folyamán.

Biztos hogy nagyon furcsa volt találkozni azzal a férfival, aki a testvéredet megpróbálta kimenteni a vízből.

Ez igazán szép történet, melyre érdemes odafigyelni. A lenti filmben láthatod az egész történetet.

betöltés...