Egy anya szemével: két kisfiú és a farm

Elena Shumilova családjával – férjével és két kisfiával – egy farmon élnek Oroszországban. Ez eddig semmi különöset nem rejt. De az, ahogy az édesanya fotókon keresztül dokumentálja gyermekei életét a természetben, na az már igen. Megmutatjuk!

Ha minden gyermek így nőhetne fel!

“Gyerekek és állatok – ez az életem. Anya vagyok, két fiam van, akikkel időnk nagy részét egy farmon töltjük.” – mesélte Elena a boredpanda.com weboldalnak. Kell ennél több? Lehet ennél többet adni a gyereknek, mint hagyni szabadon mozogni a természetben, szabadon érintkezni az őt körülvevő állatokkal és élővilággal?

Elena Shumilova

Elena Shumilova minden értékes pillanatot igyekszik dokumentálni gyerekei és az őket körülölelő természet szövetségéről. És mivel Elena kivételesen tehetséges fotós is, ezek a felvételek lenyűgözően sikerülnek: könnyedek, szabadok, giccsmentesek és mégis rendkívül meghittek. 

A vidéki “díszlet”, a természet jelenségei és a változó évszakok – ezek Elena legjobb kellékei képeihez. Természetesen a főszereplők is kivételesek: kisfiai, és farmjukon nevelt állataik – a kacsák, a nyuszik, a kutyus és a cicus.

Anyaként Elena úgy érzi, minden napot dokumentálni kell gyermekei életéből, így nincs olyan nappal, hogy ne kapná elő Canon kameráját. Aztán éjjel, amikor már minden és mindenki elcsendesedett elkezdi a képek utómunkálatait… A mi legnagyobb örömünkre!

 forrás

betöltés...