A volt férj kisemmizte a feleséget! Nézd, mit épített bosszúból az asszony a közös kertben!

Ha a homlokzatot nézzük, akkor ez egy teljesen hétköznapi háznak néz ki. Ha még egyszer jobban megnézzük hátulról, akkor nagyon nagy meglepetés ér bennünket. Ez egy 4 méter hosszú és 2 méter széles miniatűr ház!

Ezt a helyes kis házat 1925-ben építették Seattle szívében, Washington államban, még mielőtt elterjedt volna a “kompakt házak” koncepció. Ez a kis ház, ami a nagyobb épület mögötti kertben épült, kétfajta módon kerülhetett oda:

1.Az első lehetséges mód: Az egyik szomszéd szerette volna megvenni a telket, hogy hozzácsatolja a sajátjához. De mivel ez a szomszéd egy igazi faragatlan tuskó volt,  a telektulajdonos úgy döntött, inkább épít egy házat ezen a kis telekrészen, hogy kiszúrjon vele.

2.A népszerűbb elmélet szerint: A nagyobbik ház férfi tulajdonosa elvált, válás után a ház az övé maradt, volt feleségének pedig azt a kis telekrészt adta, ahol most a kis házikó áll. A volt feleség építtette fel ezt a miniatűr kis házikót, hogy borsot törjön volt férje orra alá.

Mindegy, melyik történet igaz a kettőből. Az eredmény egy keskeny, kétszintes ház, melyben két hálószoba és két fürdőszoba is van. Hihetetlennek tűnik? Igen, mi is így gondoltuk.

Kattints a lenti filmre és nézd meg a házat belülről is, ilyen gyönyörű kis házat már régen láttunk.

betöltés...