Anyja kinézete miatt elhagyta, de hajlandó lett volna visszafogadni ha megműtteti magát. Tragédia lett a vége!

Katya Badaevát édesanyja születése után nem sokkal eldobta magától, mert nem volt képes lánya arcdeformitását a külvilág előtt felvállalni. Sajnos sok ilyen történetet hallottunk már, de ez nem ettől különösen tragikus, az “édesanya” ugyanis egy valóságshow-ban választás elé állította a 17 éves tinédzsert!

A fiatal lány egy azovsk-i árvaházban nevelkedett Oroszországban egészen addig, míg sikerült összehozni családjával egy TV műsor segítségével, ahol anyja azt mondta, akkor élhet újra velük, ha vállalja a plasztikai műtétet. A lány és édesanyja ebben meg is állapodtak a kamerák előtt.

Badaeva annyira kétségbe volt esve és vágyott a saját szülei és testvérei társaságára, hogy különösebb gondolkodás nélkül belement az operációsorozatba. Azonban a legutolsó beavatkozást követően a műtőasztalon életét vesztette. A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben, és mindenre kiterjedő boncolási jegyzőkönyvet kértek a kórháztól.

Az anya kamerák előtt még tavaly azzal mentegetőzött, hogy mivel egy nagyon kicsi faluban élnek, nem tudták volna felnevelni Katyat, hiszen a helyiek nem fogadták volna be az arca miatt. Az asszonynak a lánya mellett három egészséges fiúgyermeke is van.

Badaeva már több sikeres műtéten átesett mielőtt egy moszkvai klinikán életét vesztette volna június 13-án.

Ilyen volt a műtétek majdnem végeztével:

A kórház azt állítja, hogy nincs közük a lány halálához, mert Badaeva szíve a műtétet követően állt le. És bár próbálták újraéleszteni két és fél órán keresztül, nem sikerült. Ráadásul az első boncolási eredmény is azt az eredményt hozta ki, nem az orvosok hibájából áll meg Badaeva szíve.

A fiatal lány édesanyja azt nyilatkozta: nem hibáztatja az orvosokat, ő tudja, hogy már nem kapja vissza a gyermekét… persze, egyszer már eldobta magától, gondolom nem esett nehezére mégegyszer búcsút inteni.

Nagyon sajnáljuk a kislányt és reméljük most már szeretetben nyugodhat és békében, az édesanyja pedig nem érdemel többet annál, mint hogy egész életében a lelkiismerete gyötörje. Már ha van neki olyan…

Osz meg, ha te is békét kívánsz a kislánynak, kinek élete ilyen fiatalon véget ért! 🙁

betöltés...