Romokban Győzikéék legendás villája – ennyiért árulják! – fotók

Éveken át egy “ország lakott” a Gáspár-család salgótarjáni otthonában, a Győzike-villa évek óta üresen áll. Olvasónk friss képén az is látszik, szép lassan az enyészeté lesz.

Amióta véget ért a Győzike-show, a Gáspár-család visszaköltözött Nógrédmegyerre, a szülői házukba, azóta viszont hiába próbálnak meg megszabadulni a salgótarjáni Győzike-villától, nem akadt még vevő rá. Egy időben az a hír kelt szárnyra, night club nyílik benne, most úgy tűnik, ez sem valósult meg. A TWN egyik olvasója ugyanis egy friss képet osztott meg a Győzike-villáról, természetesen arról az oldaláról, amelyik mindenki számára nyilvános. A külső fotó alapján bizony alig lehet felismernia házat: olmladozó vakolat, kipusztult növények, síri csend és por. 

A ház hirdetése ugyanakkor aktív, hihetetlen összeget kér érte a család.

“Salgótarjánban eladó a Győzike villa

Új építésű házak környezetében, csendes utcában, különleges belsőépítészeti, világítástechnikai és díszítőelemekkel rendelkező villa világos terekkel, teljes bútorzattal, kényelmi berendezések sorával (társas jacuzzi, szauna, hidromasszázs zuhany, teljesen felszerelt konyha) a legnézettebb valóságshow sztárjától. Az ingatlan iroda-lakás kombinációnak is alkalmas, ha a lenti 2 szobát különbejáratú irodának használjuk. A duplagarázs az utcaszinten van és könnyű beparkolási lehetőséget kínál.” – olvasható az egyik legnagyobb internetes portálon, ahová számos képet is feltöltöttek az ingatlanról.

Látszólag azok a képek még abból a korból származnak, amikor Győzikéék még nem rég hagyhatták el a forgatási helyszínt.

A 330 négyzetméteres házat 49,9 millióért árulják a csendes, családi házas övezetben. 

Mindezek fényében meglepő olvasónk fotója, ami a hétvégén készült!

Kilencedik éve árulják Győzikéék otthonát, és már 10 millió forintot engedtek is az árból. Úgy tűnik, egyelőre nincs ember, aki szeretne magának egy ilyen híres otthont.

Olvasónk vasárnapi fotóján tisztán látszik, a vakolat már több helyen kopik, a növények kipusztultak, ráférne egy fellújítás a Győzike-villára.

Íme a Gáspár-család egykori otthonának hirdetése. A képeken azok a bútorok és belső, amiket már jól ismerhetünk a televízióból. De vajon hogy nézhet ki most belülről?

Győzikéék az elmúlt években felújították a Mógrádmegyeri otthonukat. Terméskővel, firss növényekkel, fűvel, tették szebbé, otthonosabbá.

Győzikéék háza egy ikerház, a másik fele a rokonaiké. Látszik a különbség, amióta Gáspárék felújíttatták az ingatlant.

betöltés...