A férfi azt mondta: túl kövér vagy ahhoz, hogy járjunk. Amit erre a lány válaszolt, az nagyon felemelő!

A harmincéves Michelle blogot ír. Közben randizik a Tinder nevű ismerkedős alkalmazás segítségével. Így ismert meg egy átlagos negyvenes férfit, Simont. Simon nagyon megbántotta a lányt, de a választ nem tette zsebre.

Michelle a blogjában leírta, hogy egy átlagos randija volt az átlagos Simonnal. Megvacsoráztak (Simon fizetett), sétálgattak, kicsit csókolóztak, semmi őrült nagy vonzalom nem alakult ki köztük. A lányt nem is igen érdekelte, lesz-e folytatás. Másnap azonban Simon levelet írt neki: “jókedvű, jófej, szórakoztató csaj vagy, olyan, akivel boldogan járnék, ha a testem nem tiltakozna ez ellen. Nem foglak átverni. Nagyon csinos vagy, de én valahogy a vékonyabb lányokat szeretem. És az agyad meg a szellemed nagyon beindít (nem viccelek, tényleg), ugyanezt nem mondhatom el a testedről, kérlek, próbálj megbocsátani, imádlak” – szólt az üzenet. Michelle először teljesen kiborult, hogy jön ez a férfi, akitől ő sem különösebben akart semmit, ilyen megalázó levelet írni. Nyelte a könnyeit, és közben elhatározta: méltó választ kap a férfi.
– Úgy gondoltam, nyilvánosan fogom megválaszolni ezt e levelet a blogomban, ugyanis Simonnak van egy 13 éves kislánya. Érte tettem – mondja Michelle.
Válasza, melyet blogjában tett közzé, és amely azóta bejárta az internetet, így szól:
Kedves Simon!
Csak azt kérem, hogy szeresd nagyon a lányodat, sokat dicsérd, biztasd, tanítsd meg neki, hogy tartsa rendben és fogadja el a saját testét, mert az acsakis az övé. Bátorítsd, hogy mindenre képes az életben. És akkor olyan erős, megingathatatlan önértékelése lesz, hogy amennyiben egyszer találkozik egy olyan pitiáner, szerencsétlen alakkal, aki megpróbálja az önbizalmát letiporni, képes lesz neki megfelelően válaszolni. Ahogyan most én neked!

betöltés...